Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Dakota Johnson och Chris Martin väntar barn

09 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Dakota Johnson och Chris Martin ska ha barn
Dakota Johnson och Chris Martin väntar sitt första gemensamma barn! Det avslöjades bara en vecka efter att hans exfru Gwyneth Palthrow gift sig i smyg.
Annons

Coldplaysångaren Chris Martin, 41, och Fifty shades of Grey-skådisen Dakota Johnson, 29 började dejta förra året. Nu skriver den amerikanska sajten TMZ att de väntar barn. 

Enligt dem ska paret ha haft en stor fest där de avslöjade könet på barnet inför släkt och vänner. På bilderna sajten har tagit del av syns Chris gård pyntad med blå och rosa ballonger. När gästerna bestående av bland annat Sean Penn, Julia Roberts, Don Johnson och Melanie Griffith hade anlänt släpptes de blå ballongerna iväg upp i luften. Det tyder alltså på att det är en liten pojke paret väntar. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En representant för Dakota dementerar dock att skådespelerskan är gravid. Det ska i själva verket ha varit en sen födelsedagsfest för Dakota som fyllde år den 4 oktober. 

Chris har sedan tidigare barnen Moses, 12, och Apple, 14, med sin exfru tillika skådespelerskan Gwyneth Palthrow, 46. Paret skilde sig 2013 men väntade ett helt år med att gå ut med det. I en intervju med tidningen Red magazine berättade Gwyneth att skilsmässan hade varit tuff för dem båda. 

Annons

– Ibland måste jag bara trycka på en knapp inuti i sig själv, när man känner sig arg, svartsjuka, hjärtekrossad eller något annat. Då måste man trycka på knappen i sig själv som säger “jag älskar ändå den här personen, han är pappa till mina barn, han är en underbar man”. Jag sätter mitt skit åt sidan då för barnens skull, sa hon då.

Efter skilsmässan har de båda kopplats ihop med andra Hollywoodkändisar, men förra veckan gifte sig Gwyneth i smyg med Brad Falchuk, 47. De hade då varit förlovade i ett år. Samtidigt som Gwyneth gifte sig uppträdde Chris på en festival i New York. Med på scenen var Dakota, iklädd en löst sittandes klänning med en stor kappa över. Något som nu spär på ryktena ännu mer om att Dakota döljer en liten bebisbula under kläderna. 

Se fler av de hetaste nöjesnyheterna här:

 

FOTO: Ibl

Annons