LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Blake Lively och Ryan Reynolds hemliga bebislycka

05 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Blake Lively och Ryan Reynolds har blivit föräldrar igen.
Enligt uppgifter ska deras tredje barn vara född redan i somras.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Sju år har gått sedan som Gossip girl-stjärnan Blake Lively, 32, gifte sig med sin stora kärlek, Ryan Reynolds, 42. Sedan dess har paret hunnit få två barn tillsammans – James, 4, och Inez, 2.

I våras överraskade de alla när Blake Lively avslöjade en tredje graviditet på röda mattan. Det var under premiären av filmen Pokémon: Detective Pikachu i New York som skådespelerskan visade upp en växande mage i en gul klänning som framhävde bebisbulan. De båda föräldrarna log stort när de poserade bredvid varandra och vid flera tillfällen höll Blake en omfamnande hand på magen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När barnet väntades komma ville de inte avslöja. Nu rapporterar den amerikanska sajten Us Magazine att paret fick barn redan i somras. Barnet ska enligt en källa redan vara två månader gammal.

Sedan de avslöjade att de väntade barn nummer tre har Blake Lively inte synts till på röda mattan. Hon har endast uppdaterat sin Instagram vid två tillfällen sedan dess. Ett inlägg är en trailer för en film, och det andra inlägget postat den 23 september är en tillbakablick med bilder som är tio år gamla. Ingen av stjärnorna har bekräftat bebislyckan ännu.

Annons

Därför vill inte makarna visa upp sina barn

Blake Lively och Ryan Reynolds har byggt upp ett mysigt familjeliv i stadsdelen Bedford i New York – långt från Hollywood. Varför de valde att bosätta sig där var för att fokusera på familjen. Nyligen berättade Ryan Reynolds för People att han och Blake aldrig jobbar samtidigt, för att kunna ta hand om familjen på bästa sätt.

– Blake och jag gör inga filmer samtidigt. Om hon spelar in en film i Thailand och jag en i Vancouver skulle vi aldrig träffa varandra. Vi fungerar som en enhet, och det funkar väldigt bra för oss, sa Ryan Reynolds till sajten.

De är måna om att deras barn ska få en lugn uppväxt utanför kändisskapet. I en intervju med brittiska Marie Claire berättade Blake Lively om hur hon tänkte kring saken. Då med ena dottern som exempel.

– Vårt barn hade inte möjligheten att välja om hennes privatliv skulle vara offentligt eller inte. Så för att ge henne så mycket normalitet som möjligt vill vi att hon ska ha en barndom som vi hade, sa hon då.

FOTO: TT

Annons