Efter skilsmässan: Adele uppges dejta rapparen Skepta

01 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
I april meddelades uppbrottet mellan världsstjärnan Adele och maken Simon Konecki efter åtta år tillsammans.
Enligt källor till The Sun uppges Adele ha hittat kärleken på nytt – i rapparen och artisten Skepta.
– De har en speciell kemi, berättar en källa.
Annons
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet

Adele, 31, fick sitt stora genombrott världen över med låten Rolling in the deep 2011. Efter dess gick karriären spikrakt uppåt innan stjärnan under 2016 meddelade att hon skulle sluta turnera. Efter 122 spelade konserter gjorde hon sin sista allra sista i hemstaden London.

I april tidigare i år kom nyheten att Adele och maken Simon Konecki, 45, valt att gå skilda vägar. Beskedet kom efter att paret varit tillsammans i åtta år, varav tre år som gifta. Ex-paret har sonen Angelo, 6, tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva, sa Adeles representant i ett uttalande som The Guardian rapporterade om.

Ny musik ryktas vara på gång

Tidigare i höstas uppgavs Adele må bättre än någonsin. Artisten, som inte släppt någon musik sedan 2015, har enligt People kanaliserat sina känslor efter skilsmässan till att göra ny musik.

Annons

– Hon är definitivt redo, både mentalt och fysiskt, att promota ny musik. Det verkar som att det kommer att hända senare i år. Hon pratar om förra året som ett väldigt svårt år, och hon har tidigare sagt att skapa ny musik nästan är som terapi. Det märks att hon är redo att dela det med sina fans, sa källan till sajten.

Nu verkar det även som att världsstjärnan, sex månader efter skilsmässan, börjat dejta igen.

Uppges funnit kärleken i rapparen

Brittiska The Sun skriver att Adele och rapparen Skepta, 37, varit på ett flertal dejter tillsammans. Skepta, vars fullständiga namn är Joseph Junior Adenuga, är stor inom den brittiska rap-scenen och har tidigare samarbetat med Kanye West, 42, och Drake, 32. Tidigare i fjol uppgavs han dessutom dejta supermodellen Naomi Campbell, 49.

Adele och Skepta, som båda är från området Tottenham norr om London, ska ha haft tät kontakt ända sedan Adeles skilsmässa i april.

Annons

– Adele och Skepta har varit där för varandra efter att deras förhållanden tagit slut. Dom har ett nära band till varandra och det är definitivt en speciell kemi mellan dem, berättar en källa till The Sun och fortsätter:

– De tillbringar mer och mer tid tillsammans. Några av deras vänner hoppas och förutspår att de kommer bli ett fint par en dag.

Rapparen Skepta
Den brittiska rapparen Skepta uppges dejta världsstjärnan Adele.

FOTO: TT, Jim Smeal/TT, Ken McKay/TT

Annons