LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ahlamalik Williams, 25, pekas ut som Madonnas nya kärlek

27 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Dansaren Ahlamalik ”Skitzo” Williams pekas ut som Madonnas nya toyboy.
Superstjärnan Madonna är i hetluften igen då hon ryktas dejta en nästan 40 år yngre man. Det är inte första gången Madonna har en så kallad ”toyboy”.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Madonna, 61, bekräftas enligt en källa till NW dejta en 25-åring, det vill säga en man som är 36 år yngre än henne själv. Det är däremot inte första gången hon dejtar en man som är så ung. 2014 dejtade hon dansaren Timor Steffens, 31, som vid den tiden var 26 år gammal.

Vägrade betala – trots exets krav

Under sin långa karriär har Madonna hamnat i hetluften en hel del. Bland annat hade hon en kort relation med Peter Shue 1994 och ska då ha gett honom ett par av sina använda trosor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hela händelsen ledde till en budgivning på trosorna då Peter Shue såg det som hämnd. Han menade att Madonna var den som ledde honom in i kriminella kretsar och att det därmed var hon som fick honom att hamna i fängelse. För att stoppa budgivningen på trosorna krävde han hela 170 miljoner kronor, vilket Madonna vägrade betala trots exets påtryck.

– Jag vill ha betalt för all tid jag tillbringade i finkan. 8 miljoner för varje år och jag satt inne i 21 år, sa Peter Shue till Radar Online.

Annons

Nya romansrykten kring Madonna

Nyligen kunde en källa till NW bekräfta att Madonna dejtar en 25-åring, som inte bara nästintill är 40 år yngre än henne själv, utan är även en del av hennes team. Han är nämligen dansare och följer med på nästintill alla spelningar som superstjärnan gör.

Dansaren heter Ahlamalik Williams, 25, och kallas för ”Skitzo”. Han är just nu med Madonna och hennes team på den stora turnén vid namn Madame X tour.

Enligt källan är mannen exakt en sådan man hon vill ha i sitt liv.

– Han är ung, het och begåvad, dessutom avgudar han henne. Det är precis hennes typ av man, säger källan till NW.

Källan tillägger också att det inte är överraskande att Madonna dejtar den 25-åriga mannen, trots att han är betydligt yngre än henne själv.

– Detta är så typiskt Madonna då hon älskar yngre män och Madonna hävdar också att hon känner sig yngre än vad hon är.

Ahlamalik Williams syns frekvent i Madonnas Instagram-flöde. Bland annat i videor där han dansar, men även i mer intima stunder med världstjärnan. I en video syns Madonna spela en låt på en gitarr sittandes tätt intill Ahlamalik.

FOTO: TT

Annons