Unga tv-mammans hämnd efter att maken sparkades: Använder 1-åriga dottern som straff

I slutet av februari blev MTV-stjärnan Jenelle Evans make David Eason sparkad från realityserien "Teen mom". Anledningen var flera homofobiska kommentarer på sociala medier. Nu straffar tv-mamman produktionen.

Jenelle Evans, 26, från MTV-serierna “16 & pregnant” och  “Teen mom” är ständigt i blåsväder. Bara de senaste veckorna har hon erkänt att hon bland annat knarkade under den senaste graviditeten, vilket Hänt rapporterat om. Dessutom fick hennes make David Eason, 29, sparken efter flera homofobiska kommentarer på sin Twitter. För det petades han från produktionen av “Teen mom”.

Nu kommer tv-mammans hämnd. I söndags meddelade Jenelle Evans på Twitter att inte 1-åriga dottern Ensley, som hon har tillsammans med David, kommer att fortsätta synas i MTV-serien.

“Ensley kommer inte att fortsätta synas i “Teen mom 2″ efter den här säsongen. Följ mig på Instagram för uppdateringar om den här underbara lilla tjejen”, twittrar Jenelle Evans.

Fansens spekulerade genast i om det berodde på att hennes make fick sparken från serien.

“Det var helt klart så att David sa att: “Om jag inte kan vara med så kan hon inte heller”, twittrade en av Jenelle Evans följare och en annan höll med:

“LOL, så hon kunde vara med i serien så länge David var det? Okej, han är inte kontrollerande alls…”

Jenelle Evans har tre barn, alla från olika förhållanden. Hon har även Jace, 8, och Kaiser, 3. Sonen Jace har Jenelle Evans mamma Barbara, 64, vårdnaden om.

Jenelle Evans är i ständiga bråk med sin mamma Barbara.

I september 2017 gifte sig Jenelle med pojkvännen David Eason, som är pappa till dottern Ensley.

Realitystjärnan är känd för sitt brokiga förflutna. 

Lilla Ensley blev nyligen 1 år.

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mammans make sparkas från serien – efter orden om barnen

LÄS OCKSÅ: Pappan rasar mot unga tv-mamman efter bilden på sonen: ”Förstår inte faran”

FOTO: IBL, Twitter, Instagram

SENASTE NYTT!