Unga tv-mamman byter namn på 8-åriga dottern – Adam förlorar vårdnaden

Teen Mom 2-Chelsea har efter flera års kamp tilldelats fulla vårdnaden om dotter Aubree. Det första hon gjorde efter segern var att byta namn på dottern.

Chelsea Houska, 26, slog igenom i “Teen Mom 2” när hon som 18-åring blev mamma till dottern Aubree. Relationen med pappan Adam Lind var redan före förlossningen svajig, och efter att kamerorna slocknat har det knappast förbättrats.

Förhållandet är över sedan länge och istället har Chelsea kämpat för vårdnaden om dottern som nu hunnit bli åtta år gammal. Enligt Radar Online som tagit del av vårdnadstvisten har Chelsea nu fått full vårdnad om Aubree, medan Adams umgänge med dottern är förpassat till ett speciellt mötescentrum.

Enligt sajten ska Chelsea även ha bytt namn på dottern i samma veva som hon fick full vårdnad. Dottern hette förut Aubree Lind, men nu heter hon Lind-DeBoer. Efternamnet som är tillagt kommer från Chelseas make Cole DeBoer som hon gifte sig med för 1,5 år sedan.

Chelseas seger i vårdnadstvisten kom i samband med att Adam Lind i november häktades misstänkt för att ha misshandlat en före detta flickvän. Bara veckor senare ska han ha brutit mot kontaktförbudet med kvinnan. Lind ska även ha testat positivt för amfetamin och metamfetamin.

En vän har tidigare avslöjat för Radar Online att Adam utåt sett inte tar något ansvar för att boka upp möten för att träffa sin dotter.

– Han har potential att vara en bra pappa så länge inget annat distraherar honom. I slutändan är det bara hans engagemang som räknas och det finns inte. Han jobbar bara med sina bilar och sover mycket.

Adam Lind och Chelse Houska har dottern Aubree tillsammans.

Chelsea har nu ensam vårdnad om dottern. 

Chelsea Houska och Aubree.

LÄS OCKSÅ: Efter fängelsedomen – unga tv-mamman är gravid: ”En chock”

LÄS OCKSÅ: Efter Isaac och Lincoln – det ska tv-mammans bebis heta

FOTO: MTV, Instagram

SENASTE NYTT!