LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Amber Portwood gripen – efter dramatiska händelsen med 1-årige sonen

13 jul, 2019 
Amber Portwood
Ett bråk mellan Teen mom-profilen Amber Portwood och Andrew Glennon ledde till att Amber hotade att skada pojkvännen med en machete – samtidigt som han höll deras ettårige son i famnen.
Annons

Tv-profilen Amber Portwood, 29, blev känd genom sin medverkan i 16 and pregnant 2009. Då var hon gravid med sitt och Gary Shirleys dotter Leah Leann Shirley. Förra året föddes Ambers andra barn, sonen James Glennon, som hon har tillsammans med sin nuvarande pojkvän Andrew Glennon.

Amber har sedan tv-debuten varit med i flera program på MTV, däribland Teen mom och sedan uppföljaren Teen mom OG. Att hon har haft det tufft stundtals är något som inte undgått tittarna. Amber Portwood förlorade vårdnaden av dottern Leah redan 2011 och har har tampats med ett narkotikaberoende i många år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den 5 juli greps Amber misstänkt för misshandel. Det är hennes pojkvän Andrew Glennon som hävdar att Teen mom-profilen slog honom medan han höll deras ettårige son i famnen. Allting ska ha börjar med ett bråk som spårade ur.

I tisdags ansökte Andrew om att få ensam vårdnad om James och i onsdags avslöjades ännu fler detaljer om det våldsamma bråket mellan Amber och Andrew.

Annons

Amber Portwood jagade pojkvännen med en machete

Enligt TMZ ska Amber ha jagat pojkvännen med en machete som lyckligtvis inte träffade någonting annat än en dörr i deras hem. Den unga mamman ska då istället ha slagit Andrew med en sko medan han fortfarande höll i sonen.

Amber Portwood kommer inte att få träffa sonen eller pojkvännen förrän polisärendet är utrett.

– Det här är väldigt tufft för Amber, som älskar sin son mer än någonting annat. Nu ska allt redas ut och hon har en väldigt bra advokat, berättar en källa för People.

Uppgiftslämnaren menar dock att droger inte var med i bilden när bråket uppstod.

– Situationen är med komplicerad än vad som har rapporterats. Ett gräl uppstod, det eskalerade och nu får de inte prata med varandra. Men inga droger förekom vid tillfället, säger källan till sajten.

Vem som kommer att få vårdnaden om parets gemensamma son är ännu oklart.

FOTO:Rob Latour/REX, Instagram, Polisen

Annons