Artikeln innehåller reklamlänkar

Tv-stjärnor i stort snoppbråk: ”Han har en mikropenis”

Deltagarna Colton Underwood och Jean Blanch i amerikanska realityserien The Bachelorette är i storbråk, om en penis!

Ett storbråk skakar just nu det amerikanska programmet The Bachelorette. Det som började som ett gräl angående en deltagares oskuld har nu eskalerat till smutskastning gällande en mikropenis.

Håll i er! Ett snoppdrama skakar just nu det amerikanska programmet The Bachelorette. Allt började med att en av de som tävlade om ungmöns hjärta avslöjade att han var oskuld. Colton Underwood, 26, hade tidigare bara berättat om det för sina allra närmsta, och plötsligt var hans sexuella oerfarenhet det hetaste samtalsämnet i landet.

– Det var det svåraste jag någonsin har gjort i mitt liv, sa han till programledaren i efterprogrammet Men tell all. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Flera av de andra tävlande ifrågasatte honom och ansåg att han inte var tillräckligt mycket man för att vara med i programmet.

– Att få sådana billiga kommentarer kastade på mig, det gör ont. Att få höra att man inte är tillräckligt mycket man på grund av det är något av det svåraste man kan höra, säger Colton.

Hans oskuld fick dock många av de kvinnliga tv-tittarna på fall, och han blev snabbt en favorit. Nu hävdar några av de andra tävlande att allt bara är påhittat.

– Han är desperat efter att bli den nästa bachelorn och gör allt han kan för att hålla sig kvar i rampljuset, säger deltagaren Jean Blanc till Life & style.

Han berättar också att Colton inte alls är den svärmorsdrömmen som han själv vill framställa sig som. Jean är dock en av de deltagare som tror på att hans moståndare faktiskt är oskuld. Däremot menar han att anledningen, att Colton väntar på den rätta, är felaktig.

– Colton berättade för mig att han har en mikropenis, jag tror att det är anledningen till att han är oskuld, säger Jean.

Colton har ännu inte svarat på påståendet, och nu väntar alla fans spänt på fortsättningen i det stora oskuldsbråket!

LÄS OCKSÅ: ”Bachelor”-Niclas lyckliga ord efter kyssbilden: ”Mår bra”

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: IBL, ABC

FRÅN FÖRSTASIDAN