LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

TV-stjärnans svar efter ex-makens svek: "Jag är sårad"

14 apr, 2017 
Lina Linnros
"Little People, Big World"-stjärnorna Amy och Matt Roloff gick skilda vägar 2014. Nu reagerar Amy på att Matt dejtar familjens personliga assistent och maneger.
Annons

“Little People, Big World”-stjärnan Amy Roloff, 52, berättar för första gången om sina känslor över att hennes ex-make Matt, 55, har börjat dejta familjens personliga assistent och maneger Caryn Chandler, 49. Caryn har jobbat för familjen under flera år och jobbar fortfarande för familjen men då främst för Matt.

I ett klipp för kommande säsong av “Little People, Big World” berättar fyrbarnsmamman att hon är “sårad” över Matts agerande:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Caryn har varit Matts personliga assistent. Nu dejtar dom, självklart är det sårande, säger en märkbart upprörd Amy.

I klippet får man även se ett väldigt stelt möte mellan Amy, Matt och Caryn där pengar och farmens framtid diskuteras.

Amy till vänster i bilden och Matts nya kärlek och personliga assistent Caryn till höger.

Amy har även hon gått vidare i sitt kärleksliv med mäklaren Chris Marek, 54, som hon varit tillsammans med i sex månader. När en vän frågar om hon är kär i honom svarar hon med att hon känner att det är svårt att öppna upp sitt hjärta för kärlek igen

Annons

– Delar av mig säger ja, medan andra delar säger ‘var väldigt försiktig’.

Nyheten om att Matt och Caryn dejtar avslöjade fyrabarnspappan genom att lägga upp en bild på dem tillsammans på sin Facebook och Instagram. När en följare frågade om de var ett par svarade Matt:

”Ja. Caryn och jag dejtar. Det är fantastiskt att ha en sådan underbar och positiv person i mitt liv” 

Familjen Roloff blev kända i och med deras realityserie ”Little People, Big World”. Där får man följa vardagen för familjen där föräldrarna Matt och Amy båda är kortväxta, och deras fyra barn varav ett tvillingpar där den ena, Zach, också är kortväxt.

Foto: TLC, Instagram

Annons