Tv-stjärnan Megan Hiltys gravida syster död i flygolycka

Megan Hilty

Skådespelerskan Megan Hiltys går igenom en tung förlust.
Hennes syster Lauren var en av de som dog i flygolyckan utanför Seattle för ett par dagar sedan.
Systern var även gravid med sitt andra barn.
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad
0:37

Efter reklamen: Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

(0:37)

Slå på ljud

Megan Hilty är amerikansk skådespelerska och sångerska som till en början blev känd för sina Broadway-musikaler. Hon har bland annat blivit Tony Award-nominerad för sin roll som Brooke Ashton i Noises Off men är kanske mest känd för sin roll i Smash, vilket är en musikalisk tv-serie.

Men för bara ett par dagar sedan tog skådespelerskans liv en helvändning. Hennes gravida syster var nämligen en av passagerarna som dog i en flygkrasch en bit utanför Seattle, skriver Dailymail.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Megan Hiltys gravida syster död i flygkrasch: ”Djupt ledsna”

Systern Lauren Hilty hennes man Ross Mickel och deras barn Remy, var tre av de nio passagerarna ombord på sjöflygplanet som kraschade utanför Seattle. Lauren var även gravid vid tidpunkten för olyckan, skriver TMZ.

Ross familj har uttalat sig om sorgen efter det ofattbara dödsfallet, barnet som Lauren och Ross väntade var även en pojke och skulle fått namnet Luca.

”Vi är djupt ledsna och helt förkrossade över förlusten av vår älskade Ross Mickel, Lauren Hilty, Remy och deras ofödda pojke, Luca. Vår kollektiva sorg är ofattbar.”

En omfattande sökning inleddes omedelbart efter de försvunna passagerarna och piloten. Däremot valde man att avbryta sökningen tidigare i veckan – trots att bara en kropp har hittats av nio passagerare.

Skådespelaren Megan Hilty har inte gjort något offentligt uttalande om sin systers bortgång, men flera fans skickar nu sitt stöd till tv-stjärnan på Instagram.

Här går det att se bild på systern Lauren.

Vila i frid.

FOTO: Mark Von Holden

FRÅN FÖRSTASIDAN