Tv-profilen Paul och sonen Pierre, 3, hittade – försvann för en vecka sedan

Realityprofilen Paul Staehle försvann spårlöst med sonen Pierre, 3, för en vecka sedan. Nu har de återfunnits och sonen har placerats i ett fosterhem.
Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren
0:33

Efter reklamen: Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

(0:33)

Slå på ljud

För en vecka sedan anmäldes tv-profilen Paul Staehle och treårige sonen Pierre försvunna. Detta efter att sociala myndigheter beslutat att Paul och exhustrun Karine skulle förlora vårdnaden om sönerna Pierre och lillebror Ethan, 1.

Paret har tidigare medverkat i tv-serien The 90 day fiance, USA:s motsvarighet till svenska Gift vid första ögonkastet. Men livet efter inspelningarna har varit turbulent för dem, och myndigheterna fick upp ögonen för föräldrarna när videos spreds på Paul och Karines våldsamma relation.

Därför försvann Pierre med sonen

Barnen Pierre och Ethans farföräldrar har ansökt om vårdnaden efter att beslutet kom om att Paul och Karine inte längre får ha sina barn.

Men innan äldsta sonen Pierre hann omhändertas försvann Paul med honom. Han har under veckans gång förnekat spekulationer om att han ska ha kidnappat sonen, istället har han enligt sajten TMZ på sina sociala medier hänvisat till att allt är ett missförstånd. Pauls förklaring till att de förtsvunnit var att de befann sig på en arbetsresa tillsammans.

Paul har också sagt att anledningen till att Pierre fanns med under resan var att sonen lidit av extrem separationsångest.

Nu kommer dock rapporter om att både far och son är återfunna – detta efter att Paul mött upp sina föräldrar och lämnat över Pierre. 3-åringen har dock omhändertagits av myndigheter och befinner sig nu tillsammans med sin lillebror Ethan som myndigheterna redan förflyttat.

FOTO: Privat/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN