Tv-profilen Jasmine plötsligt död – blev 28 år

Den folkkära tv-profilen Jasmine Burkitt har avlidit. Realitystjärnan blev bara 28 år gammal.
Nu delar pojkvännen med sig av sin hjärtskärande känslor kring den ofattbara förlusten.
10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem
1:29

Efter reklamen: 10 kändisar som lämnat oss – så minns vi dem

(1:29)

Slå på ljud

Jasmine Burkitt från realityserien Small teen bigger world har avlidit, bara 28 år gammal. Det är hennes förkrossade sambo Lewis Burke som bekräftar hennes bortgång.

– Hon är den mest otroliga människan som någonsin gått på den här planeten, hon är den starkaste, roligaste, snällaste och med renhjärtade människan jag någonsin känt, säger han enligt The Sun.

Jasmines ord om hälsoproblemen

Jasmine, eller Jazz som hon även kallas, slog igenom för tv-tittarna över hela världen när hon medverkade i BBC:s tv-serie Small teen bigger world för tio år sedan. Hon berättade då att syftet till att hon medverkade i serien var för att visa att hon var precis som vilken annan tonåring som helst och för att döda myterna om hur det är att vara kortväxt.

Jasmine har under årens gång haft sambon Lewis och hunden Loki vid sin sida, och de har haft det så svår att hitta en bostad att de tvingades bo i ett tält i skogen, vilket givetvis medförde vissa risker för Jasmine som tidigare haft hälsoproblem.

”Några av de lyckligaste”

– Jag tror att tältlivet har både räddat oss och format oss. Så klart finns det baksidor då jag har haft problem med min hälsa och är sårbar, berättade Jasmine på parets blogg.

Men trots riskerna med det livet så var det något hon ändå uppskattade:

– Några av sommardagarna när vi levde bredvid en flod är några av de lyckligaste jag haft. Jag tycker om att hålla mig undan från andra folk och bara vara med naturen.

Nyligen köpte paret en husbil som de planerade att renovera och ha som sitt nya hem.

Dödsorsaken är ännu inte känd.

FOTO: BBC

SENASTE NYTT!