Tv-frun Teresa riskerar nytt fängelsestraff efter missen

Den karismatiska tv-frun Teresa Giudice, 44, börjar ge skenet av att hon gillar att leva på gränsen. Hon har ett 15 månader fängelsestraff i ryggen och släpptes fri så sent som i december 2015, samtidigt som hennes make Joe Giudice tog över fängelsevistelsen med ett eget 41 månader straff. Detta på grund av skattefiffel.

Nu riskerar Teresa att skickas tillbaka bakom lås och bom, enligt sajten E Online har nämligen tv-frun från “The real housewifes of New Jersey” både gjort en olaglig u-sväng och pratat i mobilen samtidigt som hon körde bil. Vilket är big no no i USA.

Lägg till de två detaljerna att hon togs på bar gärning av polis, samt att hon fortfarande är villkorligt frigiven och måste sköta sig exemplariskt för att inte åka in igen.

Teresa Giudices advokat ska med näbbar och klor ha kämpat under måndagen för att övertyga domaren om att det handlar om en total miss och att det aldrig ska hända igen.

Tv-frun själv har inte kommenterat händelsen, men under måndagen publicerade hon en bild på Instagram med budskapet: “Gud ger dig aldrig mer än du kan hantera”. 

Nå, frågan är om hennes advokat håller med i det här fallet?

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!