Artikeln innehåller reklamlänkar

Tv-frun Teresa Giudices maken utvisas efter fängelsedomen

Teresa Giudice och hennes man Joe, som båda dömts till fängelse för förskingring.

Tv-frun Teresa Giudice fick i veckan det tunga beskedet att maken Joe utvisas från USA när hans fängelsestraff är avtjänat. Nu uppger vänner till paret att Teresa inte tänker flytta till Italien med Joe.

Familjen Giudice, känd från tv-serien Real Housewifes of New Jersey, har de senaste fyra åren kantats av skandaler. 2014 dömdes både Teresa och hennes make Joe till fängelse, skyldiga till bedrägeri som omfattade 30 miljoner kronor.

Teresa Giudice fick snabbt byta sitt lyxliv följd av tv-kameror. Hon dömdes till 15 månader i fängelse, men behövde bara sitta av elva av månaderna. Och när hon släpptes fri i december 2015 var det maken Joe Giudices tur att sitta av sitt straff.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Han hade dömts till hela 41 månader då han tagit på sig hela skulden – men nu kommer nästa bakslag. I tisdags beslutade nämligen en domare att Joe Giudice ska utvisas från USA till sitt hemland Italien.

Teresa Giudice har förvisso kämpat med näbbar och klor för att maken ska få stanna i USA där de bor sedan flera år tillsammans med sina fyra barn. Hon har till och med vädjat till president Donald Trump om att maken ska benådas, men fått ett negativt besked.

Nu rapporterar TMZ att domarens beslut om utvisning kan vara slutet för familjen Giudice. Enligt nära vänner till Teresa Giudice som sajten varit i kontakt med är hon beredd inte slita upp barnen från deras hem i USA. Istället vill hon stanna på amerikansk mark med de gemensamma döttrarna Gia, 17, Gabriella, 14, Milania, 13, och Audrania, 9.

Under tiden som Joe Giudice suttit i fängelset har Teresa Giudice startat en restaurang. Tidigare har hon släppt flera kokböcker, och i maj 2017 öppnade hon restaurangen Gorga’s Homemade Pasta & Pizza i New Jersey tillsammans med sin svägerska Melissa Gorga.

Makarna Giudice dömdes som tidigare nämnt för bedrägeri rörande 30 miljoner kronor. Bland annat genom att ha ljugit på låneansökningar, undanhållit tillgångar i ett konkursmål och för att ha förberett bedräegri.

Joe Giudice har fram till den 9 november på sig att överklaga domen om att han ska utvisas.

LÄS OCKSÅ: Tv-frun Teresa Giudices man kastas ut från USA – efter fängelsedom

LÄS OCKSÅ: Tv-frun Teresa Giudice chockar – visar upp nya superkroppen i tävling för bodybuilders

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!