TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tv-frun Dina brutalt attackerad med basebollträ

16 maj, 2017 
Lina Linnros
Dina Manzo och pojkvännen blev överfallna av rånare när de kom hem efter kalas med Real Housewife kollegan Teresa Giudices.
Annons

Real housewife of New Jersey-stjärnan, Dina Manzo, 46, och hennes pojkvän Dave Cantin, 37, blev överfallna och rånade under helgen, skriver RadarOnline.

Dina Manzo hoppade av RHONJ under 2016 för att flytta till Kalifornien där hennes pojkvän bor. Paret har ändå valt att ha kvar en bostad i Holmdel, New Jersey då Dina har sin familj där.

Under söndagen var de på kalas för Teresa Giudices, 44, (som också är med i RHONJ) dotter Audriana, 7. Dina är gudmor till Audriana och ville självklar närvara på festen i New Jersey, något som rånarna kanske inte hade räknat med för det var när de kom hem efter kalaset som de blev överfallna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt polisrapporten ska paret ha anlänt till sitt hem, öppnat dörren och gått in då två maskerade människor (som redan var i hemmet) sprungit fram till dem. Dave blev slagen flera gånger med ett basebollträ och Dina fick flera slag av den andra rånaren. Efteråt band de ihop dem och rånade klart huset på det sista – såsom smycken och pengar.

Annons

Dave kunde tillslut göra sig fri och ringa till polisen som kom direkt till platsen. Paret åkte till sjukhus för att undersöka skadorna där de kunde bekräfta att båda två hade flera ansiktsskador och Daves näsa var bruten.

Parets advokat har gått ut med ett officiellt uttalande efter händelsen

– Dina och David är uppenbart skakade efter denna traumatiska och våldsamma händelse. Ingen ska behöva gå igenom vad de har fått uppleva. De hälsar att de är tacksamma över polisen och akutmottagare och tackar för alla krya på er hälsningar, skriver abc7NY.

Foto: IBL

Annons