TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Trumps iskyla: "De har separerade sovrum"

29 mar, 2017 
AvLotta Gray
De sover inte ens tillsammans längre. Donald och Melania Trump ses alltmer sällan ihop och kärlekskrisen är ett faktum.
Annons

Presidentparet Donald Trump, 70, och Melania Trump, 46, har det inte lätt. De har den senaste tiden förföljts av ihärdiga rykten om gnissel i maskineriet och på många bilder och videofilmer  som kablats ut över världen kan man se på deras tydliga kroppsspråk att de är väldigt reserverade mot varandra. Nyligen bekräftade US Weekly att de inte längre delar säng.

– De har separerade sovrum, de tillbringar aldrig nätterna tillsammans, säger en källa till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Det råder trumpen kyla mellan paret

Presidentfrun bor kvar i i Trump Tower i New York för att låta deras son Barron, 11, gå i skolan där medan den bufflige Donald huserar i Washington för att styra landet och den alltmer olyckliga Melania medverkar motvilligt vid få representationer.

Hon är inte ett dugg intresserad av hans presidentskap men hon är mer populär än sin make och sedan i mars har andelen som gillat henne ökat med 16 procent enligt en undersökning från CNN. Vännen Phillip Block medger även att det aldrig varit hennes dröm att leda landet och när hon flyttade från Slovenien 1998 var det för att göra modellkarriär.

– Det har varit mycket att hantera för henne, säger vännen i en intervju.

Foto: IBL

Annons