TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tre veckor efter förlossningen – första bilden på Khloé Kardashian som är ute med dottern True

07 maj, 2018 
Khloé Kardashian ute med dottern True för första gången
Khloé Kardashian har synts ute med nyfödda dottern True för första gången!
Annons

För mindre en en månad sedan födde Khloé Kardashian, 33, en liten dotter som fått namnet True Thompson. Efternamnet är från hennes pappa Tristan Thompson, 27, och angående namnvalet har hennes följare varit en aning motstridiga. Det på grund av att Tristan – mitt i Khloés graviditet – vad otrogen mot henne med mer än en kvinna.

Efter förlossningen och otrohetsskandalen har Khloé hållit sig undan offentligheten. Hon har stannat inne i hemmet i Cleveland för att ta hand om deras dotter och också sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Knappt en enda bild på henne har dykt upp efter förlossningen, och heller inte någon bild på True – förrän nu! Daily Mail har publicerat bilder på Khloé där hon synts ute på promenad i en park i Cleveland med en barnvagn, där hennes lilla dotter ligger i vagnen. På bilderna ser man dessvärre inte Trues ansikte eller kropp då Khloé Kardashian har hängt en filt över barnvagnen som täcker insynen.

Under promenaden var Khloé och True inte ensamma, en assistent var med och sällskapade och kom med en hjälpande hand.

FOTO: Ibl

Annons