Tre månader efter sonen födsel – Janet skiljer sig

Bara tre månader efter att sonen Eissa kom tillvärlden väljer nu popstjärnan Janet Jackson och hennes make Wissam Al Mana att gå skilda vägar.

För bara tre månader sedan välkomnade Janet Jackson, 50, och hennes make Wissam Al Mana, 41, sin son Eissa till världen. Men redan nu har Janet fått nog, hon har lämnat maken och planerar att leva ensam med sonen i London.

– De är båda väldigt upptagna men fast beslutna om att vara bra föräldrar, även om de inte längre lever tillsammans. De är vänner och Eissa kommer att bo med sin mamma som kommer bosätta sig i London, säger en källa till tidningen The Mail.

Det var den 3 januari som paret välkomnade sin son till världen och sedan dess har de hållit sig undan rampljuset. Janet hade väntat länge på att bli mamma och såg fram emot att äntligen få träffa sin son.

– Janet känner sig stark och är exalterad inför att bebisen ska komma. Hon känner att det här är det bästa som har hänt henne och ser verkligen fram emot att bli mamma, sa en källa strax innan Eissa föddes.

Men redan innan Eissa kom till världen började paret dra sig undan, Janet ställde in sin turné och gick ut på sociala medier med att hon behövde vara i fred:

”Snälla försök och förstå att det är viktigt för mig att göra det här. Jag måste vila, doktorns order! Men jag har inte glömt er.”

Tidigare har Janet varit gift två gånger och båda äktenskapen har slutat i skilsmässa, det här blir tredje gången gillt för henne.

LÄS OCKSÅ: Michael Jacksons dotter – kopia av Madonna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!