Netflix-stjärnan Jack Burns hittad död – bara 14 år gammal

Tragiska beskedet: Netflix-stjärnan hittad död – blev bara 14 år gammal

Den hyllade barnskådespelaren Jack Burns spåddes en lysande framtid.
Men nu rapporteras han ha hittats död i familjens hem i Skottland.
Han blev endast 14 år gammal.
”Vi och Jacks familj är naturligtvis fullständigt förkrossade”, skriver Jacks dansskola på Facebook.

Trots sina ringa år hade 14-årige Jack Burns hunnit nå stora framgångar i livet. Han var en utomordentlig balettdansare och spåddes bli nästa Billy Elliot – och dessutom hade han en roll i Netflix-serien Outlander. Förutom det medverkade han i ett flertal brittiska produktioner och arbetade som modell.

Men nu rapporteras 14-åringen ha hittats död i familjens hem i Skottland. Det skriver Daily mail.

Facebook har Jack Burns dansskola skrivit ett känslosamt inlägg om 14-åringens bortgång. På skolan dansade Jack i flera år och jämfördes ofta med Billy Elliot från musikalen med samma namn – en roll han gjorde audition för 2015.

”Som ni alla vet förlorade vi vår älskade elev Jack Burns söndagen den 1 december. Jack var en inspiration för alla här på Elite och berörde alla som hade förmånen att jobba och dansa med honom sedan 2012”, skriver de och fortsätter:

”Vi och Jacks familj och vänner är naturligtvis fullkomligt förkrossade och saknar ord eller svar”.

Vännernas sorg över Jack Burns

I inlägget skriver dansskolan att Jack Burns familj vill meddela att 14-åringens begravning kommer att äga rum under torsdagen den 12 december.

Enligt Daily mail kom Jack Burns dödsfall som en chock för hans vänner, som skriver ut sin sorg på Facebook.

”Jack var en sådan fantastisk pojke och han förtjänade inte de saker som han gick igenom”, skriver en.

”Så ledsen över att höra om er förlust. Jack var en underbar och hjälpsam pojke. Jag hade förmånen att lära känna honom genom simning. Tänker på er alla under denna tid”, skriver en annan.

”Så ledsen över att höra om dessa tragiska nyheten. Tänker på Jacks familj, vänner och alla som kände honom på teaterskolan. En väldigt vacker, talangfull pojke som gick bort alldeles för tidigt”.

Orsaken till 14-årige Jack Burns bortgång är i nuläget okänd, men enligt polisen finns det inga misstänksamma omständigheter, skriver Daily mail.

FOTO: Facebook, Dailymail

SENASTE NYTT!