Hustruns reaktion – efter Tommy Lees förbjudna nakenbild på Instagram

Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee har gjort sig känd för att skapa skandaler.
Under torsdagskvällen delade han med sig av en bild på sitt kön på plattformen Instagram.
Läs allt om den förbjudna nakenbilden här!
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen
0:46

Efter reklamen: Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

(0:46)

Slå på ljud

Rockstjärnan Tommy Lee, 59, är kanske mest känd som trummis i bandet Mötley Crüe och för det kortvariga (och stormiga) äktenskapet med Playboy-modellen Pamela Andersons, 55.

Redan innan det uppmärksammade äktenskapet, som gjorde honom känd långt utanför rockmusikens värld, var Tommy en man att orsaka skandaler.

Nu har han gjort det igen. Den här gången med en uppmärksammad nakenbild på platformen Instagram.

Rockstjärnan Tommy Lees förbjudna nakenbild på Instagram

Ja, det kanske inte kommer som en stor överraskning att Tommy använder dagens medium för att provocera. Det är ju trots allt något av hans signum.

Det var under torsdagskvällen som Tommy avsiktligt publicerade en bild på sitt kön på plattformen Instagram. Något som kunde uppskattas av hans 1,4 miljoner följare och fans.

Ooooopppsss”, skriver han intill den nakna bilden. Något som talar för att det var ett aktivt val att ladda upp bilden.

Tommy Lee publicerade oblygt en bild på sitt kön under torsdagskvällen.

Tommy Lee publicerade oblygt en bild på sitt kön under torsdagskvällen.

FOTO: Instagram

Men som bekant har Instagram strikta regler gällande nakenhet och explicit innehåll. Trots detta fick Tommy Lees snoppbild pryda kontots feed i över fyra timmar innan den till sist plockades ned, rapporterar Aftonbladet.

Enligt tidningen ska rockstjärnans bild ha fått hela 35 000 gillningar och omkring 13 000 kommentarer under tiden den låg synlig på plattformen.

Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

Se klippet här!

Tommy Lees 24 år yngre hustru reagerar på bilden

Men vad tycker egentligen Tommys hustru om att hennes make visar sina privata delar på internet? Tommy Lee är sedan år 2019 gift med den 24 år yngre hustrun tillika komikern Brittany Furlan, 35.

Herregud!”, skrev Brittany i kommentarsfältet med stora bokstäver.

Hon var snabb på att kommentera bilden, men syrliga kommentarer eller uppmaningar att ta ned bilden avstod hon från. Kanske kunde hon, som komiker, se det roliga i händelsen? Eller så är det kanske ett litet utspelet i Tommy Lee-mått mätt?

Efter att bilden hade plockats ned publicerade Tommy ytterligare en bild. Den här gången på en meme föreställande en elefant som skämtar om manliga kön.

Troligtvis gjorde Tommy detta för att markera för följarna att bilden tagits ned. Eller kanske gjorde han det som en gliring mot Instagrams censur av hans andra snoppbild? Det får vi nog aldrig veta. Men barnasinnet, det har han intakt i alla fall!

FOTO: Ray Garbo/Shutterstock, JAXON / MEGA

SENASTE NYTT!