Tom Jones hälsokamp – kollapsade innan konsert: ”Läkare fick rusa in”

Tom Jones hälsokamp – kollapsade innan konsert: ”Läkare fick rusa in”

Tom Jones slog igenom på 1960-talet och har sedan dess varit en av världens största artister.
Men nu kommer oroväckande nyheter om artistens hälsa.

Tom Jones är den brittiska sångaren som slog igenom på 1960-talet. Genom åren har han släppt hits som It's not unusual, Sexbomb och Delilah, och än idag är han aktuell.

Men nu har oroväckande information om hans hälsa kommit fram - något som stjärnan själv dementerar.

Tom Jones sviktande hälsa

Det är inte första gången som den 82-åriga artistens hälsa är på tapeten. År 2017 tvingades han ställa in flera konserter under sin turné i USA på grund av hälsoproblem.

I ett uttalande på sin hemsida bad han sedan om ursäkt till fansen för att han ställt in. Han sköt istället upp spelningarna till året därpå.

Föll ihop innan konsert – förnekar ryktet

Och nu är han igång igen. I veckan var Sexbomb-artisten på Gröna Lund i Stockholm och han har också varit och spelat på Liseberg i Göteborg. Men Tom Jones hälsa verkar svikta, något som Daily Mail rapporterar om.

För tre veckor sedan var nämligen Tom tvungen att ställa in sin konsert i Budapest. Enligt tidningen ska han ha kollapsat innan spelningen, något en källa till tidningen berättar om.

”Tom Jones har kollapsat, så konserten blev inställd och läkare fick rusa in till arenan”, säger källan.

Men artisten själv förnekar ryktet. I stället menar Tom Jones att han hade fått Laryngit, en inflammation i struphuvudet.

”Jag kollapsade inte. Jag reste från Storbritannien till Budapest och vaknade med en obekväm känsla i halsen. En specialist kom sedan och diagnostiserade mig med Laryngit”, förklarade han på sin Instagram.

Under fredagen, efter sin konsert i Danmark, sågs artisten gå med en käpp ut från konsertarenan.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN