TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Cruise har inte sett dottern på sex år: "Har nått en vändpunkt"

01 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Tom Cruise, 55, har länge dedikerat sitt liv åt Scientologin. Så pass mycket att han helt tappat kontakten med dottern Suri Cruise, 11. Nu verkar stjärnan däremot ha tänkt om...
Annons

Sedan 1990 har skådespelaren Tom Cruise, 55, varit en hängiven anhängare av Scientologin. Under åren har han även varit öppen med sin tro och hyllat religionen ett flertal gånger – en religion som däremot inneburit ett flertal negativa konsekvenser i stjärnans liv. Tom har nämligen knappt sett röken av dottern Suri Cruise, 11, som han har tillsammans med skådespelerskan Katie Holmes, 39, på hela sex år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu ser stjärnan ut att vara beredd att ändra sina prioriteringar helt:

– Nu har han nått en vändpunkt och känner att han måste göra något åt det, säger en nära källa till amerikanska sajten Star enligt Hollywoodlife.

Idag har inte Tom någon kontakt med dottern alls. Och det finns bara ett sätt att få ändring på det – att lämna kyrkan.

– Kyrkan har varit en stor del av hans liv och att lämna Scientologin kommer att bli det svåraste beslutet som han någonsin skulle ta i så fall, säger källan.

Annons

Senast far och dotter sågs tillsammans var 2012 under ett besök i Disney’s Typhoon Lagoon water park i Florida. Länge har det ryktats att Tom inte har någon som helst relation med sin dotter och att de knappt känner varandra – något som ska vara mycket hjärtekrossande för stjärnan.

Om Tom tar sitt sunda förnuft till fånga och väljer bort kyrkan för sin elvaåriga dotter återstår att se…

Foto: IBL

Annons