TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Cruise förbjuden att träffa dottern Suri

20 sep, 2019 
Malin Ljung
Tom Cruise har inte träffat sin dotter Suri på fem år.
Nu kommer uppgifter om att han stoppas att träffa henne, oavsett om han vill eller inte.
”Han är förbjuden att ha någon slags kontakt med sin egen dotter”, skriver Union Journalism.
Annons
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinnaBrand logo
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna

Suri Cruise är bara 13 år gammal, men sedan sju år har hennes livsöde berört folk över hela världen.

Orsaken är hon inte träffat sin pappa Tom Cruise, 57, sedan hon var sex år gammal, trots att de under hennes första levnadsår stod varandra extremt nära.

Allt förändrades i samband med att Suris föräldrar Katie Holmes, 40, och Tom Cruise skilde sig under uppmärksammade förhållanden 2012. Katie ska ha varit den som tog initiativet och samtidigt valde hon att lämna Scientologikyrkan bakom sig. Samma kyrka är emot skilsmässor och Tom Cruise har varit medlem sedan 1990.

Tom Cruise förbjuds träffa Suri

Det är också kyrkan och dess tro som förbjuder Tom att träffa dottern Suri. Enligt uppgifter har han inte träffat henne sedan 2014, trots att han haft umgängesrätt tio dagar i månaden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Tom Cruise och Suri Cruise
En av de sista bilderna på Tom Cruise med dottern Suri.

”Han är förbjuden att ha någon slags kontakt med sin egen dotter och om han vill ha en relation med henne igen måste hon gå med i Scientologikyrkan”, skriver Union Journalism.

Annons

Enligt källor till Hollywood Life ska dock Tom Cruise i hemlighet ha försökt att kontakta Suri så sent som förra året. Detta efter att Suri på eget initiativ ska ha skrivit hjärtskärande brev och lämnat röstmeddelande på sin pappas telefon. Dottern ska ha vädjat om att få kontakt med Tom igen.

– Han har kontaktat Suri via en tredje part som han litar på, för att försäkra sig om att hon är okej, berättade en uppgiftslämnare till OK! Magazine och fortsätter:

– Han vill att hon ska veta att han tänker på henne hela tiden och att han har fått hennes meddelanden. Faktum är att han läst och lyssnat på varenda ord. Tom försöker bana väg för att komma in i Suris liv igen och det kommer nog hända snart.

FOTO: TT

Annons