döda kändisar

Tina Turners son Ronnie Turner är död – blev 62 år gammal

TINA TURNER, RONNIE TURNER

Tina Turners son Ronnie Turner är död.
Han blev 62 år gammal.
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar
0:35

Efter reklamen: Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

(0:35)

Slå på ljud

Den ikoniska världsstjärnan Tina Turner, 83, och hennes familj går just nu igenom en otroligt svår tid. Hennes son Ronnie Turner är död. Han blev 62 år gammal.

Enligt källor till TMZ ska räddningstjänsten ha fått in larmet på torsdagsmorgonen amerikansk tid. Det var en person som sa att Ronnie var utanför deras hem och hade svårt att andas. Bara några minuter senare andades han inte alls.

Läkare skyndade sig då till adressen i San Fernando Valley – där folk hade påbörjat hjärt- och lungräddning. Men trots goda insatser så gick hans liv inte att rädda och han konstaterades död på plats.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ronnie Turners dödsorsak är inte fastställd

I nuläget är det fortfarande oklart vad som orsakade Ronnies plötsliga död, men det är känt sedan tidigare att han haft hälsoproblem tidigare. Bland annat har han haft cancer.

Det här är inte den första tragedin för Tina Turner. För fyra år sedan, närmare bestämt år 2018, begick Tinas äldsta son Craig Turner självmord.

Ronnie Turner gick i sin mammas fotspår och gjorde också avtryck på Hollywoods gator. Han har bland annat haft en roll i filmen What's Love Got to Do With It på 90-talet.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN