LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

The Weeknds förändring – efter uppbrottet från Bella Hadid

10 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
En månad har gått sedan det blev känt att The Weeknd och Bella Hadid gått skilda vägar.
Nu visar The Weeknd upp en helt ny stil på röda mattan – och så här har vi aldrig sett honom förut!
Annons
Bella Hadid och The Weeknd har gjort slut – igenBrand logo
Bella Hadid och The Weeknd har gjort slut – igen

Kärlekssagan mellan artisten The Weeknd, 29, och fotomodellen Bella Hadid, 22, fick ett slut i somras. Uppbrottet blev omskrivet i flera internationella medier och enligt en källa till In touch var det tillitsproblem i kombination med det långa avståndet som tog knäcken på förhållandet.

– De gjorde slut på grund av förtroendeproblem och samtidigt bodde dem så långt ifrån varandra, berättade källan för In touch i augusti.

Enligt nöjessajten E! hade det forna paret hade svårt att komma överens, då de båda hade många bollar i luften. Tuffa scheman som inte gick ihop ledde till bråk och svårigheter att hitta tid till att umgås.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har bråkat väldigt mycket nyligen, de har inte tillbringat kvalitetstid tillsammans på flera månader, förklarade en källa för sajten.

Sedan The Weeknd och Bella Hadid träffades för första gången 2015 har deras förhållande varit av och på ett flertal gånger. Denna gången skedde uppbrottet drygt ett år efter deras senaste återförening.

Selena Gomez och The Weeknd.
Innan The Weeknd träffade Bella Hadid dejtade han sångerskan Selena Gomez.

The Weeknds oväntade förändring

När uppbrottet blev känt raderade The Weeknd sitt Instagram-konto – och kort därpå gick han ut på Twitter och meddelade att han ämnade att ägna all sin tid till musiken framöver.

Annons

”Fullt fokus på nya albumet”, skrev han på Twitter.

The Weeknd har inte heller synts till på offentliga evenemang sedan han gick skilda vägar med Bella Hadid. Men nu äntrar han röda mattan återigen – och denna gången med en helt annan stil. När han anlände till premiären av filmen Uncut Gems på 2019 års Toronto international film festival chockade han många med sitt nya utseende.

På bilderna från röda mattan syns han med ett rakat skägg, där endast mustaschen finns kvar. Han har även låtit sitt hår växa – och den nya frisyren är inte längre lik den signaturfrisyr han haft under sin karriär.

The Weeknds utseendeförändring efter uppbrottet från Bella Hadid.
Såhär har vi aldrig sett The Weeknd förut.
The Weeknd
The Weeknd har tidigare varit känd för sin signatur-frisyr.

FOTO: PICJER/imageSPACE/Sipa USA, TT/Angela Weiss, TT/Billy Farrell/BFA/REX

Annons