LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kristin Cavallari sparkade anställd – efter Instagrambilden

18 sep, 2019 
Malin Ljung
The Hills-stjärnan Kristin Cavallari sparkar sin sociala medier-ansvarige efter kritiken mot Instagram-bilden.
The Hills-stjärnan Krisin Cavallari möttes av skarp kritik mot en bild som hon la upp på Instagram den 11 september. Till följd av detta har Kristin sparkat sin sociala medier-ansvarige.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Kristin Cavallari, 32, slog igenom i MTV:s realityserie The Hills för 15 år sedan. Trots att det gått antal år sedan dess har Kristins karriär fortsatt blomstra och i dagsläget har hon egna tv-serier, driver klädföretag, har släppt böcker och följs av 3,7 miljoner personer på Instagram.

Nu står hon dock utan en person som hjälper henne att sköta de sociala medierna. Detta efter att Kristin Cavallari omedelbart sparkat personen efter ett inlägg på stjärnans Instagram från den 11 september.

Kristin Cavallari, som vanligtvis bor i Los Angeles, befann sig den dagen i New York. Då publicerades en bild på Kristin på Manhattans gator där hon i text valde att hylla de cirka 3 000 personer som omkom i terrorattacken mot World Trade Center.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”New York i 24 timmar. Och vilken tid att vara här… glöm aldrig”, skrev Kristin i inlägget.

Fansens uppmaning: Ta ner posten

På bilden stod hon i höga stilettklackar och en svart klänning med djup urringning – samtidigt som hon vänligt nog taggat in de designers som skapat dagens outfit. Men just det sistnämnda draget var inte något som hennes följare uppskattade, istället rasade tusentals mot stjärnan.

Annons

”Helt fel bild till det här innehållet i texten”, skriver en.

”Hela det här inlägget är fel och okänsligt gentemot de drabbade anhöriga”, skriver en annan.

”Dagen handlar inte om dig. Ta på dig en skjorta och väx upp”, rasar en tredje.

Ta ner posten”, kräver en annan läsare.

Texten har efter publiceringen redigerats. Nu står det bara ”24 timmar i New York”. Däremot finns fortfarande designers taggade.

Inte nog med det så har det bekräftats till Fox News att Kristin Cavallaris sociala medier-ansvariga har fått sparken efter inlägget. Den person som lagt ut bilden och skrivit inlägget fick gå på dagen.

FOTO: TT, Instagram

Annons