BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Terminator-skådisen Earl Boen är död – blev 81 år gammal

06 jan, 2023 
TERMINATOR
Den amerikanske skådespelaren Earl Boen är känd sin roll som psykologen Peter Silberman i Terminator-filmerna.
Nu har han lämnat oss. Han blev 81 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till SverigeBrand logo
När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till Sverige

Den amerikanske skådespelaren Earl Boen har dött. Han blev 81 år gammal, rapporterar Variety. Han är främst känd för rollen som den skeptiske psykologen Peter Silberman i Terminator-filmerna.

Earl Boen och Arnold Schwarzenegger, som spelade titelkaraktären, var den enda skådespelarna som var med i de första tre Terminator-filmerna.

Earl Boen medverkade också i filmer som 9 to 5, My stepmother is an alien, Naked Gun 33 1⁄3 och Battle beyond the stars. Han medverkade även i tv-serier som Golden girls, The wonder years, Seinfeld och Alf.

Hans röst fick sig också en karriär då han arbetade mycket som röstskådespelare, bland annat i datorspel som World of warcraft och Monkey island.

Earl Boen diagnosticerades med lungcancer i fjärde stadiet i höstas enligt en vän. Han dog på Hawaii den 5 januari.

FOTO: TT

Annons