Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenelle Evans make David förlorar vårdnaden om sonen

Teen mom-Jenelle evans lögn om hundmordet

Teen mom-stjärnan Jenelle Evans förlorade i våras vårdnaden om sina barn efter att hennes make, David Eason, skjutit ihjäl familjens hund. I somras fick hon tillbaka sina barn, men dramat fortsätter. Nu har David blivit av med vårdnaden om sonen Kaden.
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna
Slå på ljud

Jenelle Evans, 27, blev känd i och med sin medverkan i MTV:s realityserier Teen mom 2 och 16 years and pregnant. Under sina år i rampljuset har Jenelles privatliv varit minst sagt struligt.

2017 gifte hon sig med kärleken David Eason som hon också har dottern Ensley Jolie, 2, tillsammans med. Sedan två tidigare relationer har Jenelle barnen Jace, 9, och Kaiser, 4.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Jenelle förlorade vårdnaden om sina barn i våras efter att David skjutit ihjäl familjen franska bulldog, Nugget. Hundskjutningen gjorde också att MTV bröt alla band till Jenelle Evans som förlorade sitt samarbete med kanalen.

I juli återfick Jenelle vårdnaden om barnen som återigen fick komma hem och bo med sin mamma och David.

”Gråter tårar av lycka”, skrev Jenelle på Twitter efter domen.

Situationen för familjen tycktes lugna sig, men det varade inte länge. Nu har David Eason förlorat vårdnaden om sin son Kaden, 5, som har har med ex-flickvännen Olivia Leedham.

Den 29 juni i år gav en domstol i North Carolina Olivia Leedham ensam vårdnad om Kaden.

Redan 2014 fick Olivia vårdnaden om sonen efter att domstolen fastslagit att David Eason utsatt henne för våld. Han ska ha knuffat henne och lämnat henne vid vägkanten mitt i natten när hon var gravid i sjunde månaden.

Visade tecken på rädsla

I januari 2017 kom paret överens om att David Eason skulle tillåtas visst umgänge med sin son. Men under sommaren 2018 började Kaden visa oroande tecken på att han for illa av umgänget med sin pappa, skriver Radar Online:började uppvisa en serie av oroande beteenden i samband med besöken hos svaranden, att han kunde gråta okontrollerat, be om att inte behöva besöka svaranden och att han var undvikande i varför att han inte ville besöka den svarande i dennes bostad.

Enligt Olivia Leedman ska detta beteende ha fortsatt under hela sommaren förra året. Under hösten förra året drog domstolen in Kadens besök hos pappan.

Sedan november 2018 har David Eason rätt att prata med Kaden via Skype två gånger i veckan, något som David inte ska ha utnyttjat.

Domstolen har också tagit del av ett larmsamtal till 911 där Olivia Leedham ber om hjälp och berättar att hon blivit misshandlad av David medan barnen sovit i ett annat rum.

Utefter detta har domstolen slagit fast att det skett ändringar i omständigheterna sedan David fick umgängesrätt med Kaden i början av 2017.

Det är i det mindreåriga barnets bästa intresse att käranden ska ha ensam vårdnad om parets mindreåriga barn“, skriver domstolen.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN