LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

”Teen mom”-stjärnan Farrah Abraham gravid igen

18 jun, 2017 
Lina Linnros
Bebisryktena började med en bild och nu bekräftar Farrah Abrahams pojkvän att de stämmer: – Ja, hon är 26 och gravid.
Annons

Under flera veckor har det tisslats och tasslats att Teen mom-stjärnan Farrah Abraham, 26, skulle vara gravid igen. Allt började med en bild den 29:e maj där av- och på pojkvännen Simon Saran la upp på sin Instagram. På semesterbilden har Farrah på sig en bylsig klänning, vilket är ganska olikt henne som gärna har tajta fodral, något som hennes fans också reagerade på.

Då förnekade pojkvännen att hon skulle vara gravid:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är inte gravid. Jag tror hon kanske drack lite för mycket Dr. Pepper till frukost och efter det såg hon lite uppsvälld ut.

https://www.instagram.com/p/BUr9jxjlXO4/?taken-by=simon_23_saran&hl=en

Farrah fick ett stopp på tisslet då hon använde sig av Snapchat för att visa att hon drack både öl och drinkar.

Men så publicerade Simon en liten film på sin flickvän på Twitter under måndagen där man kan skönja en lite större mage.

Fansen började direkt påpeka att hon än en gång såg gravid ut: ”Du kan förneka det så mycket du vill men det är definitivt en babykula” skrev en och ena annan ”Det är är ju uppenbart en babykula! Grattis!”

Annons

Simon förnekade ännu en gång att hon skulle vara gravid: ”Nej, hon är inte gravid”, twittrade han. Men igår ändrade han sig då sajten RadarOnline frågade om Farrah var gravid:

– Ja, hon är 26 och gravid, sa han då, kanske som ett skämt?

Simon ville inte bekräfta om han var seriös efter erkännandet.

Detta skulle bild Farrahs andra barn då hon har dottern Sophia, 8, med ex-pojkvännen Derek Underwood. Derek dog tragiskt undertiden Farrah var gravid med Sophia.

Foto: IBL

Annons