LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Teen mom-profilen Jenelle Evans återfår vårdnaden om barnen

04 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Jenelle Evans får tillbaka vårdanden om sina barn.
Efter att ha kämpat i rätten under flera veckor togs nyligen beslutet att Teen mom-profilen Jenelle Evans får tillbaka vårdnaden om två av sina barn.
Annons

Jenelle Evans, 27, har synts i MTV-serierna 16 and pregnant och Teen mom 2 under flera år. 2017 gifte hon sig med kärleken David Eason som hon också har dottern Ensley Jolie, 2, tillsammans med. Sedan två tidigare relationer har Jenelle Evans barnen Jace, 9, och Kaiser, 4.

I maj kom den chockerande nyheten att Jenelles make David Eason skjutit ihjäl familjens hund, den franska bulldoggen Nugget.

Enligt David själv ska han ha gjort det då Nugget ska ha varit våldsam mot parets tvååriga dotter Ensley. Nöjessajten TMZ har tagit del av ett videoklipp från händelsen där det framkommer att det inte var fråga om en våldsam attack.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Att David dödade hunden gjorde att MTV bröt alla band till Jenelle Evans som förlorade sitt samarbete med kanalen. Händelsen ledde också till att Jenelle förlorad vårdnaden om sina barn i maj.

Efter skjutningen valde Jace och Kaisers fäder Andrew Lewis och Nathan Griffith att frånta Jenelle sönerna.

Annons

Jenelles mamma Barbara Evans har sedan tidigare vårdnaden om äldsta sonen Jace.

Enligt sajten Radar online ska Jenelle nyligen ha anmält sin mamma till polisen och anklagat henne för att ha låst in tvååriga Ensley i ett sovrum så att hon kunde duscha. Jenelle ska då ha pratat med sonen Jace på FaceTime och hört dottern skrika.

”Alla är upprörda”

Jenelle och David har kämpat för att återfå vårdnaden i flera veckor. Efter ett förhör i slutet av juni tog domaren beslutet att paret fick närvara på Kaisers femårskalas dagen därpå. Innan det var MTV-stjärnan och hennes make bara tillåtna att besöka barnen en timme per vecka.

Onsdagens förhör blev dock en stor vinst för paret när den slutgiltiga domen blev att Ensley och Kaiser får komma tillbaka och bo med sin mamma och David.

”Gråter tårar av lycka”, skrev Jenelle på Twitter efter domen.

Men det är inte alla som är glada över beslutet.

– Alla är upprörda. Dessa stackars barn, sa en närstående källa till familjen efter att det blivit känt att Jenelle återfår vårdnaden om barnen.

FOTO: Mediapunch/REX/TT, Nancy Rivera/Bauergriffin.com/MEGA/TT

Annons