LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Amber Portwood bryter tystnaden om anklagelserna: ”Galen”

04 sep, 2019 
Lina Arvidsson
​amber portwood om anklagelserna
Amber Portwood blev känd genom sin medverkan i 16 and pregnant och Teen mom. I somras anklagades Amber för att ha jagat sin pojkvän – och sin ettårige son – med en machete. Nu berättar Teen mom-profilen själv om anklagelserna.
Annons
Teen mom-profilen Jenelle Evans återfår vårdnaden om barnenBrand logo
Teen mom-profilen Jenelle Evans återfår vårdnaden om barnen

Tio år har gått sedan Amber Portwood, 29, blev känd genom sin medverkan i MTV:s 16 and pregnant. Under inspelningen väntade hon sitt och Gary Shirleys barn, en dotter som fick namnet Leah Leann Shirley. Förra året fick Amber sitt andra barn, sonen James Glennon, som hon har tillsammans med sin nuvarande pojkvän Andrew Glennon.

Därefter har hon varit med i flera andra program, bland annat Teen mom och sedan uppföljaren Teen mom OG.

Tiden efter tv-debuten har varit tuff för Amber Portwood. Hon har under flera år kämpat mot narkotikamissbruk och 2011 förlorade hon vårdnaden om sin dotter. Efter att ha avtjänat ett 17 månader långt fängelsestraff gav sin Amber Portwood in på en väg utan droger och våld.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i somras inträffade ett bråk som ledde till att Amber greps, misstänkt för misshandel. Pojkvännen Andrew Glennon hävdade att Teen mom-profilen slog honom medan han höll deras ettårige son i famnen.

Annons

I juni ansökte Andrew Glennon om att få ensam vårdnad om sonen och fler detaljer kring bråket blev kända. Enligt TMZ ska Amber ha jagat pojkvännen med en machete då sonen var i hans famn. Macheten ska ha träffat en dörr i deras hem.

Amber ska då istället ha slagit Glennon med en sko. Medan fallet utreds får Amber Portwood inte träffa sin son. Enligt en källa var inga droger inblandade i bråket.

Amber Portwoods ord om händelsen med pojkvännen

Nu har Amber Portwood berättat sin sida av saken. I en sneakpeek för återföreningen av Teen Mom OG pratar hon om Glennons anklagelser, skriver Hollywood Life.

– Har inte råkat i trubbel en gång. Men plötsligt springer jag efter honom och mitt barn med en machete? Du är galen, säger hon i klippet.

Tidningen har också tagit del av domstolsprotokollet för Amber Portwoods fall. Där förnekar hon att hon skulle ha jagat Glennon och sonen James med machete.

Hon medger dock att hon kastat en sko på sin pojkvän, men att det inte var så allvarligt som Glennon sagt. Amber menar att skon landade på Glennons axel och att den ”knappt träffade” honom.

Amber Portwood anklagas nu för bland annat våld i hemmet i närvaro av ett barn.

FOTO: Rob Latour/REX, Instagram

Annons