Artikeln innehåller reklamlänkar

Teen Mom-Catelynn Lowry ville ta bort dottern Vaeda

Den kända tv-mamman berättar i Teen mom hur hon övervägde att göra en abort. Nu när dottern är född ångrar sig Catelynn Lowell djupt.

I tv-serien 16 & Pregnant skulle de snart bli mammor. Nu har serien på MTV en uppföljare, Teen mom OG. I tv-serien kan man följa Farrah Abraham, 28, Maci Bookout, 27, Amber Portwood, 29, och Catelynn Lowell, 27, när de tar sig an utmaningarna som mammarollen för med sig och innebär och man får även följa vissa av barnens pappor.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I senaste avsnittet av tv-serien får man se när Catelynn Lowell och hennes pojkvän Tyler Baltierra, 27,  är ute på en dejt och äter middag. Tillsammans har de dottern Vaeda som kom till världen i februari. Under middagen tar Catelynn Lowell upp att hon övervägde att utföra en abort när hon var gravid med sin dotter, vilket hon verkar ångra djupt.

– Jag minns när jag ringde dig och grät och sa att jag kanske ska göra en abort, säger hon.

– Ja, jag med. Jag var livrädd, svarar hennes pojkvän.

Ångrar att hon ens tänkte tanken

Pojkvännen Tyler Baltierra verkar dock varit säker på att hans flickvän inte skulle utföra aborten, även fast han blev orolig för stunden.

– Vet du, jag visste i mitt hjärta att nej, hon kommer och ska inte göra det. Hon och jag ska vara tillsammans och bli föräldrar till denna bebis, säger han i serien.

Catelynn Lowell mår märkbart dåligt av att hon ens tänkte tanken på att ta bort dottern.

– Jag hoppas att hon inte känner eller minns att jag tänkte så. Tänk om hon kommer ihåg de, säger hon.

– Du är stark, tröstar pojkvännen henne med då.

I en synk i tv-programmet förklarar hon att det är viktigt för henne att kunna prata om den tänkta aborten med sin pojkvän.

– Jag är glad att jag inte utförde aborten. Men just då var det något jag övervägde. Det gnager fortfarande i mig, så därför pratar jag med Tyler om det, säger hon i  programmet.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!