Teen Mom-Catelynn gravid – med sin styvbror Tyler

Catelynn Lowry och Tyler från Teen Mom är gravida

Teen Mom-paret Catelynn Lowry och Taylor Baltierra fann varandra redan när de gick i sexan. Nu väntar de sitt tredje barn.

MTV-stjärnorna Catelynn Lowell, 26, och Tyler Baltierra, 26, har haft allt annat än en lätt tid tillsammans. De blev tillsammans redan när de gick i sexan, men deras förhållande har utsatts för tuffa prövningar.

Bland annat fann även Catelynns mamma och Tylers pappa varandra och gifte sig, vilket gjorde att det unga paret helt plötsligt var styvsyskon. Lägg till att de som 16-åringar blev de gravida och Catelynn födde dottern Carly. Men på grund av deras unga ålder och stökiga tillvaro tog de beslutet att adoptera bort henne.

Paret har utsatts för prövning efter prövning, men 2015 gifte de sig och samma år  föddes deras andra dotter Novalee. I samband med det drabbades dock Catelynn av en förlossningsdepression och för bara några månader sedan checkade hon in på rehab för att få ordning på livet en gång för alla.

Sedan dess har de talat ut om ohälsosamt leverne med droger och att de drabbats av missfall, något som tagit hårt på dem.

Men kanske är det nu Teen Mom-paret äntligen ska få njuta av familjelivet, för under torsdagskvällen hintade Catelynn att allt förändrats:

“Så exalterad att äntligen få avslöja vår stora nyhet”, skrev hon.

I en intervju med MTV som står bakom serien Teen Mom släppte hon bomben – de väntar barn igen.

– Den stora nyheten är att vi väntar vårt regnbågsbarn. Det här barnet är vår regnbåge efter stormen. Jag är superexalterad, säger Catelynn Lowell i en intervju med MTV och fortsätter:

– Det var en stor chock först. Vi planerade det inte, särskilt inte efter missfallet och hur jag gick ner mig med min psykiska ohälsa. Vi skulle vänta en väldigt lång tid. Vi använde skydd och allt och blev ändå gravida. Det här barnet ville bara vara här. Det var väldigt oväntat.

Catelynn Lowry och Tyler Baltierra blev ett par när de gick i sexan.

Catelynn och Taylor var med i Teen Mom när de som 16-åringar blev föräldrar till dottern Carly som senare adopterades bort.

2015 gifte sig Catelynn och Taylor, samma år fick de sin andra dotter.

I september 2018 avslöjade de att de väntar sitt tredje barn.

LÄS OCKSÅ: Teen Mom 2-Leahs oro för dotterns muskelsjukdom

LÄS OCKSÅ: Pappan rasar mot unga tv-mamman efter bilden på sonen: ”Förstår inte faran”

FOTO: Ibl, Stella, Instagram

SENASTE NYTT!