BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Taylor Swift och Joe Alwyn har gjort slut: ”Inte dramatiskt”

09 apr, 2023 
Taylor Swift och Joe
Artisten Taylor Swift är singel igen efter ett sju års långt förhållande med Joe Alwyn.
Det uppger källor för Entertainment Tonight.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Artisten Taylor Swifts karriär går som på räls och hon är just nu aktuell med The Eras Tour, i mitten av mars släppte hon dessutom fyra nya låtar som en överraskning för fansen. Även kärleken har kilat stadigt för sångerskans del de senaste åren med pojkvännen Joe Alwyn.

Men nu nås vi av beskedet att det är slut.

Uppgifter: Taylor Swift singel igen efter sju år

Artisten började dejta brittiske skådespelaren Joe Alwyn i slutet av 2016. I en intervju med brittiska Vogue 2018 sa Joe att han var medveten om att folk var nyfikna på hans förhållande med Taylor.

– Även om de vill veta mer om sånt har vi varit så framgångsrika när det gäller att hålla saker privata att jag tror att det börjat sjunka in för folk, berättade Joe Alwyn då.

Annons

Men nu uppger källor för Entertainment Tonight att paret valt att gå skilda vägar. De gjorde slut för ett par veckor sedan men är fortsatt goda vänner.

– Det var inte dramatiskt, säger en källa.

Inte syns till på Taylor Swifts senaste spelningar

Enligt rapporter från i höstas ska förhållande ha varit stabilt, men på den senaste tiden har Alwyn inte synts till på Switfs spelningar, skriver Aftonbladet.

Efter att Taylor Swift i höstas släppte sitt album Midnights bekräftade artisten att låten Lavender Haze var inspirerad av hennes relation med Alwyn.

– Om du var i ”lavender haze” betyder det att du är omgiven av och glänser av kärlek. Jag tyckte det var väldigt vackert, säger Taylor Swift, till Entertainment Tonight.

FOTO: PA/TT / TheImageDirect.com/TT

Annons