LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Taylor Swift i rättegång med radioprofil

08 aug, 2017 
Taylor Swift och David Mueller stämmer varandra om vart annat. Vad det handlar om? Att David sexuellt ofredat Taylor, men han i sin tur nekar. Taylors senaste bud är endast en dollar från David – men hon kräver också något annat.
Annons

Under en fotografering som ägde rum för fyra år sedan, redan 2013, ska radioprofilen David Mueller ha tafsat på popartisten Taylor Swift, 27. Enligt Taylor ska David ha dragit upp hennes kjol och tafsat på ”en privat del på ett olämpligt sätt”. Direkt efter själva händelsen vände sig Taylor och hennes team direkt till Davids chefer, som i sin tur valde att sparka David från jobbet.

Men nu säger David ifrån och påstår att han inte alls har gjort det som Taylor påstår. Att han har blivit felaktigt anklagad, så nu stämmer han stjärnan på 24 miljoner svenska kronor. Han påstår också att det är vad allt det här har kostat honom. Men Taylor är inte sen medan kontra tillbaka. Hon stämmer David på en något mindre summa – endast en dollar, vilket motsvarar åtta svenska kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Istället vill hon att David hålls ansvarig för fallet och ska ”stå som exempel för andra kvinnor som vill slippa att offentligt återuppleva liknande upprörande och kränkande handlingar”, enligt dokument från rättegången. Rättegången inleddes igår i Denver, Colorado, och tros pågå i två veckor. Men enligt AP är det osannolikt att någon av dem kommer att nå en förlikning.

Foto: IBL

Annons