TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Take That-stjärnan Gary Barlow om sorgen efter dottern

01 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Gary Barlow från popgruppen Take That berättar nu i sin självbiografi om sorgen efter dottern Poppy, som bara levde i en timme efter förlossningen.
2012 fick Take That-stjärnan Gary Barlow dottern Poppy med frun Dawn, men babylyckan blev kortvarig och bara en timme efter förlossningen dog Poppy.
Annons

På torsdag släpps artisten Gary Barlows självbiografi A Better Me, där han inte bara berättar om sin framgångsrika karriär med popbandet Take That under 90-talet utan också delar med sig av mer personliga saker. En hjärtskärande händelse i Gary Barlows 47-åriga liv var 2012 när han och hustrun Dawn förlorade deras dotter Poppy, en timme efter att hon föddes.

I boken skriver Gary Barlow om dotterns födsel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Poppy Barlow föddes på kvällen den 4 augusti, precis innan klockan 21.00. När hon föddes var det som att en blixt for in i rummet. Det var underbart, det var vackert, vi båda turades om att gosa med henne, och vi tog bilder.”, skriver han enligt den brittiska tidningen The Sun och säger att det var en av hans bästa stunder i livet.

“Den timmen var väldigt kraftfull. Poppy såg perfekt ut och för en timme var hon levande med oss. Hon var i våra armar, vår vackra lilla dotter, en syster till våra tre andra barn.” 

Annons

Men något hände och Poppy ryktes ur de nyblivna fyrabarnsföräldrarnas armar.

“Sedan kom verkligheten rusande in i rummet och all luft försvann från våra lungor. Det kände som att någon höll en hand hårt mot min hals. Sjuksköterskorna började hovra och de ville ta henne därifrån. Vad vi upplevde och såg under de där 24 timmarna ska ingen behöva se eller gå igenom. Det finns ingen ledsammare syn än att se en mamma med sin döda baby i sina armar, som med hela sitt väsen vill att livet ska komma tillbaka.”

Gary Barlow har ett syfte med att berätta sin historia, att ta bort stigmat att prata om liknande livskriser.

“Efter att Poppy dog skrev många människor till mig efter att ha genomlevt samma hemska upplevelse. Många har hållit det inom sig i hemlighet. Jag har funderat på värdet och meningen med att dela något så privat, men jag hade nekat Poppy hennes existens om jag inte hade gjort det. Kanske kan vi genom att dela vår historia hjälpa andra att prata om deras.”

Gary Barlow och frun Dawn har även barnen Daniel, 18, Emily, 16, och Daisy, 9.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons