LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Systrarna rasar efter Kourtney Kardashians kärleksbeslut

09 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Kim, Kourtney och Khloe Kardashian
Kourtney Kardashian vägrar att prata om sitt kärleksliv i tv-serien Familjen Kardashian.
Nu rasar hennes systrar Kim och Khloé Kardashian.
– Vad ska då programmet handla om? säger de.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4. Det var ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott 2017, men paret har idag en vänskaplig relation och gör ofta gemensamma saker med barnen.

Kourtneys kärleksliv efter uppbrottet från Scott Disick

Sedan det officiellt tog slut har Kourtney gått vidare från sitt ex och dejtat en rad killar. Hon har blivit hopkopplad med bland annat den före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron, sångaren John Meyer, den forna One Direction-medlemmen Liam Payne, samt popstjärnan Justin Bieber.

Den som Kourtney Kardashian dock haft ett stabilt förhållande med är modellen Younes Bendjima, 26. De var tillsammans i två år, men för ett år sedan tog förhållandet slut. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Kourtney har dock alltid varit förtegen när det kommer till hennes kärleksliv och pratar sällan om det varken med media eller i familjens tv-serie. Det har nu fått hennes systrar Kim Kardashian, 39, och Khloé Kardashian, 35, att få nog.

Annons

Kim och Khloé Kardashian konfronterar systern

I ett nytt avsnitt av Familjen Kardashian dyker Kourtney upp med ett sugmärke på halsen. När systrarna frågar vad hon har gjort och vem hon har träffat vägrar hon att svara.

– Mina systrar är ganska nyfikna när det kommer till allt i mitt liv. Jag försöker att hålla vissa saker privata. Jag gillar inte att dela med mig av mitt dejtande, säger Kourtney i programmet.

När systrarna konfronterar henne menar Kourtney att hon skiljer sig från till exempel Khloé som delar med sig av allt i tv-serien. Khloé menar då att det är för att det är deras jobb att göra det.

– Nej det är det inte, det finns en gräns, kontrar Kourtney.

Kim håller helt och hållet med Khloé och säger att ju mindre Kourtney delar med sig av, dessto mer måste övriga familjen öppna upp sig.

– Vårt jobb är att vara öppna och ärliga och dela med oss av oss själva, och de senaste åren har Kourtney inte velat öppna upp om sitt liv framför kamerorna. Så alla de dagar när hon inte vill filma, då måste jag och Khloé plocka upp allt och dela med oss mer. Om vi inte delar med oss av våra liv, vad ska då programmet handla om? säger Kim Kardashian.

FOTO:  TT

Annons