TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Riverdale stoppas efter beskedet om Luke Perrys död

05 mar, 2019 
Riverdale tar paus efter Luke Perrys död
Luke Perry avled under gårdagen efter att ha drabbats av en massiv stroke förra veckan. Perry var aktuell med en populär Netflix-serie som efter det tragiska beskedet har valt att stoppa inspelningen.
Annons

Skådespelaren Luke Perry fördes akut till sjukhus förra veckan efter att ha drabbats av en massiv stroke. Strax efter detta uttalade sig en talesperson för Beverly Hills-stjärnan om hans hälsotillstånd:

– Luke Perry ligger för närvarande under observation på sjukhuset, sa talespersonen i onsdags.

I måndags kom det tragiska beskedet – Luke Perry återhämtade sig aldrig från stroken och avled till följd av skadorna, endast 52 år gammal.

Medverkade i succéserien Riverdale på Netflix

Luke Perry slog igenom som tuffingen Dylan McKay i TV-serien Beverly Hills 90210 under 90-talet. Under de senaste åren har han slagit igenom på nytt i rollen som Archies pappa Fred Andrews i Netflix-serien Riverdale.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt tidningen Variety har produktionen nu bestämt sig för att stoppa inspelningarna av den kommande säsongen av Riverdale efter nyheten om Luke Perrys död. I nuläget handlar det om ett uppehåll på en dag. Producenterna har gått ut med ett pressmeddelande där de berättar om beslutet:

Annons

”Vi är otroligt ledsna efter att ha fått höra om Luke Perrys bortgång. Han var en älskad medlem i Riverdale-gänget och Warner Bros. Luke var allting man hade hoppats att han skulle vara: en otroligt omtänksam, professionell person med ett stort hjärta sm var en sann vän till oss alla. En fadersfigur och mentor till de yngre skådespelarna. Luke var väldigt generös och skänkte kärlek till alla i sin omgivning. Våra tankar går till hans familj under denna tuffa tid”.

Direkt efter att nyheten om Perrys död blev känd började kondoleanserna strömma in, både från fans och gamla kollegor. Riverdale-skådespelerskan Molly Ringwald, 51, som spelar Luke Perrys hustru i serien, skrev ett inlägg strax efter beskedet:

”Mitt hjärta är krossat. Jag kommer att sakna dig så mycket Luke Perry. Jag skickar all min kärlek till din familj”.

Producenterna har ännu inte uttalat sig om vad som kommer att hända med Perrys karaktär i Riverdale.

FOTO: TT

Annons