Stormi kopierar mamma Kylie Jenner på bilderna – fansen jublar

28 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Stormi kopierar mamma Kylie Jenner på nya bilderna – fansen jublar
Halloween stundar och internet svämmar över av olika utklädnader.
Men redan nu ser Kylie Jenners dotter Stormi ut att ha vunnit årets bästa utstyrsel.
På Instagram ses Stormi nämligen utklädd till Kylie Jenner – och följarna älskar det.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandet
Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandet

I februari i fjol välkomnande realitystjärnan Kylie Jenner, 22, sin dotter Stormi Webster, 1, till världen. Hemlighetsmakeriet kring Kylies graviditet var stor och det var inte förrän efter att dottern fötts som Kylie bekräftade att hon och rapparen Travis Scott, 28, väntade barn ihop.

Kylie och Travis började synas tillsammans i april 2017 och kort därefter blev Kylie gravid. Paret har hållit ihop sen dess men i början av oktober uppgav en nära vän till Kylie att de valt att ta en paus från varandra – vilket realitystjärnan endast dagar efter bekräftade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” , skrev Kylie Jenner på sin Twitter.

Kylie Jenners dotter gör succé

Nu har Kylie Jenners och Travis Scotts dotter Stormi Webster fått internet att häpna. I ett nytt inlägg på Kylie Jenners Instagram ses dottern utklädd inför halloween. Men inte i vilken utstyrsel som helst – Stormi är nämligen utklädd till sin egen mamma.

Annons

Med en ljuslila klänning och peruk ser Stormi ut som en liten kopia av mamma Kylie och hennes outfit på Met-galan tidigare i år. Met-galan, som är känd för att varje år ha olika teman, resulterar ofta i att kändisarna kommer i sina mest extravaganta utstyrslar. Och nu har Kylie Jenners outfit fått en miniversion.

”Min bebis!”, skriver Kylie Jenner till bilderna på utklädda Stormi följt av en drös med emojihjärtan och fortsätter:

”Kan inte hantera det här!”

Och även följarna tycks ha svårt att hantera sötheten. Kommentarsfältet svämmar över av hejarop och hjärtan och bland kommentarerna syns bland andra Paris Hilton, 38, och skådespelaren Vanessa Hudgens, 30. Även Stormis pappa, Travis Scott, har kommenterat bilderna i form av ett hjärta.

”Det här är för sött”, skriver en av Kylies följare.

”Åh jag älskar det. Hon är förtjusande”, skriver en annan.

”Kylie, jag kan inte hantera det här, hon är din tvilling”, skriver en tredje.

”Så många hjärtan som exploderar”, sammanfattar en fjärde.

FOTO: TT, Instagram

Annons