LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Stjärnorna i storbråk under filminspelningen – rivaliteten avslöjad

02 jul, 2017 
Lina Arvidsson
Kärlekspar på vita duken, men ilskna ovänner bakom kamerorna. Amy Poehler och Will Ferrell har haft en tuff inspelning med sin nya komedi, ”The House”. – De står inte ut med varandra, säger en källa.
Annons

Komedistjärnorna Will Ferrell, 49, och Amy Poehler, 45, har länge jobbat ihop i kultförklarade komedishowen ”Saturday Night Live”. De har båda blomstrande karriärer även på vita duken och det var bara en tidsfråga innan de skulle spela in en romantisk komedi tillsammans.

Därför har Will Ferrell och Amy Poehler nu spelat in romcom:en ”The House” som har premiär på amerikanska biografer i dagarna.

Men under inspelningen var stämningen mellan stjärnorna allt annat är kärleksfull. För att slippa tillbringa mer tid med varandra än nödvändigt spelade de in filmen på rekordtid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De gjorde filmen på mindre än fyra veckor – för de står inte ut med varandra. De spelar ett förorts-par som öppnar ett illegalt casino i källaren, men all kärlek som syns på duken mellan karaktärerna är skådespeleri på högsta nivå, säger en källa till Radaronline.com.

Goda vänner utåt - men Will Ferrell och Amy Poehler är osams när kamerorna är avstängda.
Goda vänner utåt – men Will Ferrell och Amy Poehler är osams när kamerorna är avstängda.

Under sina år på ”Saturday Night Live” har Amy Poehler och Will Farrell slagits om uppmärksamheten från sin publik. Trots att de ofta setts som nära kollegor går ingen kärlek förlorad mellan dem båda.

Annons

– De har alltid tävlat med varandra, till och med nu efter 20 år. De gick med på att jobba 20 timmar om dagen för att göra filmen klar så fort som möjligt och de pratade knappt med varandra när kamerorna inte rullade, säger källan.

Att spela ett lyckligt gift par torde vara en svår utmaning för de såta ovännerna. Men att åka på PR-turné kan vara lika svårt för Will Farrell och Amy Poehler och enligt uppgift längtar de till de slipper se varandra längre.

– De har strikta order från Paramount att vara snälla mot varandra på röda mattan. Men det ironiska är att filmen fått väldigt fina recensioner från förhandsvisningar och om filmen går lika bra som förväntat kommer de att tvingas ihop igen för en uppföljare, säger källan.

FOTO: IBL

Annons