Stjärnans mystiska babylycka – utan att vara gravid

Grattis Zoe Saldana! På Instagram avslöjar skådespelaren att hon har blivit mamma för tredje gången. Men nu undrar hela världen hur det har gått till, eftersom skådespelaren inte har varit gravid...

En, två, tre! Nu har “The Guardians of the galaxy”-skådisen Zoe Saldana, 38, inte mindre än tre små pojkar hemma. Stjärnan har nyligen blivit mamma igen tillsammans med maken Marco Perego, 37, och den här gången till en liten son. Det är på Instagram som Zoe själv avslöjar sin babylycka.

“Marco och jag är stolta över att få dela med oss av nyheten om att vi fått vår son Zen. Vi kunde inte vara mer tacksamma över det nya tillskottet till vår familj”, skriver skådisen och fortsätter med hashtaggen “#trepojkar åh jösses!”.

På den gulliga bilden syns lille Zen på en filt tillsammans med sina två storebröder, tvillingarna Cy, 2, och Bowie, 2. De nyblivna bröderna verkar titta på sin lillebror med stor fascination – något som resten av världen nu också gör.

LÄS MER: Elaine Eksvärds lycka – väntar bebis nummer tre

Frågan är nämligen hur förlossningen egentligen har gått till, eftersom Zoe inte har synts med gravidmage en enda gång. Tidningen Hollywood life skriver att stjärnan faktiskt inte har varit gravid med Zen utan att hon har fått honom på något annat sätt, till exempel via adoption eller med en surrogatmamma.

Zoe Saldana har ännu inte själv berättat hur tillkomsten skett.

LÄS MER: 16 bebisar som föddes med fantastiska frisyrer

Foto: IBL

SENASTE NYTT!