Artikeln innehåller reklamlänkar

Stjärnan rasar efter romansavslöjandet mellan Eminem och Nicki Minaj

Nicki Minaj svarade kort och gott ja när ett fan frågade om hon dejtar Eminem. Det får hennes ex, artisten Meek Mill, att rasa.

Är Eminem, 45, och Nicki Minaj, 35, ett par? De två pekas nämligen ut som artistvärldens nya turturduvor efter att Nicki Minaj fick en romantisk fråga av ett fan på Instagram.

– Dejtar du Eminem, frågade personen.

– Ja, svarade Nicki Minaj.

Det korta, men väldigt raka svaret har så klart diskuterats flitigt om huruvida det stämmer. En person som inte blev eld och lågor efter världsstjärnans uttalande är hennes ex Meek Mill, 31. Han ska heller inte vara helt övertygad om att det är äkta kärlek det handlar om.

– Meek är besviken över att Nicki försöker ett så patetiskt drag som att ha en fejkromans med Eminem, säger en nära vän enligt sajten Hollywood life.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Nicki Minaj och Meek Mills relation startade redan 2010. Men då hade Nicki pojkvän, och det var först 2015 som de gick ut med att vänskapen övergått till kärlek. I januari 2017 var dock uppbrottet ett faktum, det var Nicki Minaj som skrev på sin Twitter att hon var singel igen.

– Meek har mycket respekt för Nicki som artist, och han känner att usla marknadsföringsknep för att sälja fler skivor inte är hennes stil, säger vännen och fortsätter:

– Om det visar sig vara sant tror Meek att en romans mellan Nicki och Eminem inte skulle hålla längre än två dejter. Han köper inget av det, säger en vän till Hollywood life.

Hittills har det inte kommit något mer uttalande från huvudpersonerna, men enligt källor nära Nicki Minaj ska hon bara ha skämtat när hon sa att hon dejtar Eminem,

Källor nära Nicki Minaj ska ha sagt till TMZ att Nickis korta svar om relationen med Eminem bara ha varit ett skämt. Vi väntar med spänning på fortsättningen!

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Eminems dotter gör succé – så ser Hailie, 21, ut idag

LÄS OCKSÅ: Eminems extrema förändring chockar fansen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!