TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Stjärnan erkänner: Jag är Paris Jacksons biologiska pappa

22 maj, 2017 
Malin Ljung
Den forna barnstjärnan Mark Lester tar nu bladet från munnen och hävdar att han är Paris Jacksons biologiska far.
Annons

Ända sedan Paris Jacksons födsel för 19 år sedan har det diskuterats huruvida Michael Jackson är hennes biologiska far. Och nu har historien tagit en ny vändning då popkungens vän, tidigare barnstjärnan Mark Lester, 58, hävdar att han är Paris biologiska far.

I en intervju med Daily Mail som sajten Radar Online tagit del av berättar Lester om omständigheterna – hur han donerade sin sperma för att Paris mamma Debbie Rowe skulle kunna bli gravid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hjälpte bara en vän. Jag tror han hade problem att ha sex och hade svaga spermier, säger han Lester.

Mark Lester hävdar även att Michael Jacksons problem berodde på att han var rädd för kvinnor. Och allt ska ha varit Madonnas fel, som ska ha misslyckats radikalt i sitt försök att förföra Jackson.

– När han kom in i rummet låg hon i sängen och kastade av sig täcket och var helt naken. Han kollade på henne, och sprang ut skrikandes, säger Lester.

Vissa hävdar att det finns en likhet mellan Mark och Paris?

Ingen ur familjen Jackson har någonsin kommenterat uppgifterna om att Lester är Paris biologiska far. Däremot har han förbjudits att kontakta henne.

Mark Lester och han fru har fyra barn tillsammans: Lucy, 26, Harriett, 23, Olivia, 22, och Felix, 18.

FOTO: Ibl

Annons