Stella McCartneys stora ilska mot familjen Beckham

Posh Spice har fått Stella McCartney att se rött.
Nu väljer den senare att bryta med inte bara Victoria – utan hela familjen Beckham.
Slå på ljud

De sedan länge nära vännerna Victoria Beckham, 45, och Stella McCartney, 48, har mycket gemensamt. De är två av de mest eftertraktade modeskaparna på de brittiska öarna och Hollywood-eliten slåss om att bära deras kläder. Men den stora snackisen i brittisk kändispress just nu är att de starka vänskapsbanden ser ut att ha brutits och istället eskalerat i en fullskalig catfight.

Victoria Beckham och Stella McCartney

Victoria och Stella har tidigare varit nära vänner.

Victoria Beckham skickade förlåt-mejl

Det hela började när Posh ”stal” Stellas eftertraktade barnvakt. Nannyn hade ett väldigt gott rykte och endast det bästa är gott nog åt Victoria, som då ska ha övertalat barnflickan att säga upp sig från Stella och istället komma åt henne. Enligt tidningen Daily Mail blev Stella så rasande att hon vägrade bjuda in makarna Beckham till en stor fest, vilket fick Posh att skicka ett långt mejl där hon bad om förlåtelse.

– Victoria är förkrossad. Hon vill ge det bästa till sin familj och hörde att Stellas nanny var den bästa i stan. Hon fick hennes nummer och gav henne ett lukrativt erbjudande hon inte kunde säga nej till, säger en källa i tidningen och tillägger:

– När Stella fick reda på det blev hon vansinnig. Det var den första smällen. Droppen kom när Victoria också försökte anlita hennes studioansvariga.

Beckhams inte välkomna

Stella uppges nu ha tagit avstånd från Posh och hennes familj, vilket sägs göra Victoria livrädd att hon ska förlora viktiga kontakter på högt uppsatta positioner.

– Efteråt fick hon inte någon inbjudan till Stella och hennes makes stora fest. Stella har många vänner på höga positioner och Victoria vill absolut inte bli utstött i kändisvärlden, säger källan.

Det är inte bara fashionistornas vänskap som är i fara. Spice Girls-stjärnan sägs nu också vara livrädd att hennes snedsteg kostat hennes dotter Harper, 8, en vän, då Harper och Stellas dotter Riley, 9, länge varit lekkamrater.

Hängde ut Stella McCartneys barn

Redan 2017 var det trubbel i vänskaps-paradiset under Harpers 6-årskalas. Riley var givetvis gäst på firandet som ägde rum på slottet Buckingham Palace. Men Stella har alltid varit mån om att hålla sina barn borta från strålkastarljuset och hon blev därför ursinnig när Victoria delade bilder på Riley på sin Instagram för hela världen att se. Det blev inte bättre av att kalaset skedde under största hemlighetsmakeri framtill att Posh och maken David, 44, delade med sig av firandet på sociala medier, och även kungahuset rasade över bilderna.

– Stella är speciellt arg eftersom hon har tilldelats en adelstitel och hyser stor respekt för kungafamiljen. Hon hoppades att ingen skulle märka att det var Riley, sa en källa i The Sun efteråt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!