Artikeln innehåller reklamlänkar

Sophie Turner och Joe Jonas kärlekstatuering efter bröllopet

Joe Jonas och Sophie Turners kärlekstatuering efter plötsliga bröllopet.

Joe Jonas och Sophie Turner har skaffat likadana tatueringar till minne av deras hund Waldo som avled i en bilolycka i slutet av juli. På Instagram delar Joe med sig av resultatet. ”Vila i frid min lilla ängel”, skriver han.
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Artisten Joe Jonas, 29, och Game of thrones-stjärnan Sophie Turner, 23, chockade alla när de i största hemlighet gifte sig tidigare i år. Paret förlovade sig i oktober 2017 och det hade länge ryktats om att paret planerat ett storslaget bröllop i Frankrike.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Därför blev förvåningen extra stor när Sophie Turner och Joe Jonas sa ja till varandra i ett litet kapell i Las Vegas – med en Elvis-imitatör som vigselförrättare. Med sig hade de en handfull nära vänner – och kostnaden för bröllopet ska ha gått loss på ynka 600 dollar, vilket motsvarar ungefär 5 700 svenska kronor.

Senare avslöjades skälet till det hastiga bröllopet och samtidigt framkom uppgifter om att Vegas-bröllopet bara var det första av två bröllop för paret. För att deras äktenskap skulle bli juridiskt giltigt var de tvungna att gifta sig i USA – innan de ger sig av till Frankrike för att vandra altargången ner för en andra gång.

– De var tvungna att gifta sig i USA för att göra det lagligt, men bröllopet är fortfarande i Europa, sa en källa till People efter Las Vegas-bröllopet.

Sorgen i kärlekslyckan

Kärleken spirar mellan stjärnorna, men mitt i lyckan råkade de nyligen ut för en familjetragedi. Parets gemensamma hund Waldo blev påkörd av en bil när han slet sig från kopplet under en promenad, vilket nöjessajten TMZ rapporterade om.

Enligt TMZ skedde den tragiska händelsen när en hundvakt var ute med Waldo. Waldo fick då syn på en människa som skrämde honom och sprang då ut mot gatan. En bil kom då i hög fart och körde på Waldo, som dog direkt.

Efter händelsen berättade Sophie Turner och Joe Jonas att de väntade flera dagar innan de anmälde händelsen till polisen, då de båda var i chock. Paret sökte även terapi för händelsen eftersom hundens död gjorde bägge två ordentligt skärrade.

”En osannolik olycka”, sa Joe Jonas till TMZ.

Stjärnornas kärleksgest efter tragiska händelsen

Efter Waldos tragiska bortgång har nu stjärnorna valt att hedra sin älskade hund genom att båda två föreviga honom på sina kroppar. Tillsammans tog paret beslutet att tatuera in matchande tatueringar föreställande hunden. I ett inlägg på Instagram delar Joe Jonas med sig av kärleksgesten till minne av hunden Waldo.

”Vila i frid min lilla ängel”, skriver han i inlägget.

På tatuerarens Instagram-konto syns även Sophie Turners tatuering:

FOTO: Matt Baron/Shutterstock, Todd Williamson/JanuaryImages/Shutterstock

FRÅN FÖRSTASIDAN