LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Sanningen bakom Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins relation

15 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins.
Sedan 2017 har Caitlyn Jenner och 47 år yngre Sophia Hutchins gett skenet av att vara ett par.
Under åren har uppgifter kommit om både barn- och bröllopsplaner.
Men nu avslöjar Sophia Hutchins att de inte har en romantisk relation – och har aldrig haft.
Annons
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn JennerBrand logo
Efter storbråket – därför nobbade Khloé Kardashian familjens kärleksfest för Caitlyn Jenner

När Caitlyn Jenner, 70, började synas ihop med den 47 år yngre modellen Sophia Hutchins, 23, dröjde det inte längre innan det började ryktas om en romans – och med ens började Sophia kallas för Caitlyns nya flickvän. Det dröjde dock flera månader innan Caitlyn bröt tystnaden om deras relation.

– Vi är väldigt nära. Vi gör väldigt mycket tillsammans. Vi är typ oskiljaktiga. Vi är de bästa vänner man kan tänka sig, sa hon då i en intervju med Variety.

Under intervjun med Variety satt Sophia Hutchins vid Caitlyns sida hela tiden och sedan dess har det kommit flera rapporter om den kärlek de känner för varandra. Bland annat har Sophia själv gått ut med att hon ser Caitlyn som en själsfrände, och att åldersskillnaden mellan dem inte spelar någon roll.

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, berättade hon för X17 Online under hösten 2018.

Annons

Barn- och bröllopsplaner

Under det senaste året har uppgifter kommit om att Caitlyn och Sophia har stora framtidsdrömmar ihop. Bland annat ett stundande bröllop och planer på att skaffa barn.

– Det är en process förstås, men Cait och Sophia vill ha sitt första barn inte senare än till hösten nästa år. De är verkligen exalterade och håller på med all planering och alla justeringar under tiden, sa en källa till Radar online i december förra året.

Under sommaren skrev även sajten Mirror online att Caitlyn var så pass ivrig över att bli mamma att paret övervägde att skaffa barn genom en surrogatmamma.

– Caitlyn och Sophia har pratat om att bilda familj det senaste året. Och eftersom Caitlyn redan har tio barn har hon aldrig haft chansen att uppfostra ett barn i rollen som mamma, vilket hon alltid har drömt om att göra, sa en källa till Closer magazine, enligt Mirror online.

Sophia Hutchins avslöjar: Har aldrig dejtat

Men nu kommer ett Sophia Hutchins med ett chockartat uttalande. I en längre intervju i The New York Times avslöjar hon att hon inte dejtar Caitlyn Jenner – och att de aldrig haft ett förhållande.

Annons

– Vi var aldrig romantiskt involverade i varandra, säger hon till tidningen.

Enligt Sophia Hutchins har relationen mellan henne och Caitlyn Jenner stannat på en vänskaplig och arbetsmässig nivå. Men mer än så har det inte blivit. Hon har varit Caitlyns manager, vilket var en roll som Caitlyns ex-fru Kris Jenner, 64, tidigare hade.

I intervjun med The New York Times förklarar Sophia att hon kom i kontakt med Caitlyn när hon såg att hon inte längre hade någon manager, och ville hjälpa till. Därefter blev de nära vänner och utvecklade en stor tillit till varandra.

Caitlyn Jenners svar på avslöjandet

Varför rapporterna om deras kärlek fortsatte att publiceras beror enligt Sophia på att hon och Caitlyn aldrig gick ut med den riktiga sanningen om deras relation. Och visst har det inte varit någon brådska för henne att förneka kärleksryktena. Enligt The New York Times har Sophia delat selfies med Caitlyn Jenner från vad som ser ut som en säng. Hon har även svarat frågan: ”Är du i en relation” med orden ”Åh, ja!” under en frågestund på Instagram, skriver tidningen.

Via mejl har Caitlyn Jenner kommenterat Sophias uttalande och skriver:

”Under de senaste åren har Sophia varit min bästa vän, familj och förtrogna. Hon är en av de bästa i sin liga. Värdet av att ha henne i mitt liv är obestridligt”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons