TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sonen Maddox, 17, lämnar Angelina Jolie – därför flyttar han från familjen

06 nov, 2018 
Malin Ljung
Maddox flyttar från Angelina Jolie
Angelina Jolies son Maddox, 17, planerar att flytta hemifrån – hela vägen till Sydkorea. Orsaken är att han nu vill uppfylla sin stora dröm.
Annons

Angelina Jolie, 43, har haft det turbulent sedan separationen från Brad Pitt, 54, 2016. Parets uppbrott har varit ett av de bråkigaste i Hollywoods historia, men trots att det gått två år har parets skilsmässa inte gått igenom. Orsaken är de enorma oenigheter de har om hur de ska göra med vårdnaden om barnen. Angelina vill ha ensam vårdnad– medan Brad mer än gärna vill vara delaktig i barnens liv.

Nu kommer rapporter att den äldsta sonen Maddox, 17, planerar att ta sitt pick och pack och för att flytta från Angelina Jolie. Och det är inte nästgårds Maddox ställt in siktet på – för i dagarna har han setts i Seoul i Sydkorea tillsammans med sin mamma. Enligt vittnesuppgifter ska de ha kikat på olika skolor som kan vara aktuella för Maddox att börja studera vid under 2019.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är bitterljuvt för Angelina just nu. Hon är så stolt över att Maddox blivit självständig och att han är en så smart ung man som ger sig ut i världen, men på samma gång så kommer hon att sakna honom väldigt mycket, säger en person nära Hollywoodstjärnan till Hollywood Life.

Annons

Maddox ska plugga i Sydkorea

Maddox är Angelina Jolies äldsta barn, hon adopterade honom redan som liten bebis från Kambodja. Han står sin mamma väldigt nära, men har lyst med sin frånvaro på röda mattan när alla andra syskon stått vid Angelinas sida. Orsaken är att Maddox inte är bekväm i rampljuset, istället har han en dröm om att få plugga på andra sidan jordklotet.

– Maddox har alltid vetat att han ville studera i Asien så det var aldrig någon fråga, och det är därför Angelina är så stolt över över för att han redan vet vad han vill trots att han bara är 17 år. Det gör att Angelina vet att hon har gjort ett bra jobb med att uppfostra Maddox. Men det gör det inte lättare när det är dags att säga hejdå och låta honom åka. För oavsett vad så kommer han alltid att vara hennes “lilla pojke”, säger vännen.

Förutom Maddox har Angelina Jolie barnen Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

FOTO: Ibl

Annons