LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Sofia Vergara och Joe Manganiello skiljer sig – kallades "världens vackraste par"

18 jul, 2023 
Simon Lundh
Joe Manganiello och Sofia Vergara
Hollywoodskådespelarna Joe Manganiello och Sofia Vergara skiljer sig.
Det bekräftar de båda i ett uttalande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Ett av de hetaste och mest omskrivna Hollywoodparen de senaste åren, skådespelarna Sofia Vergara, 51, och Joe Manganiello, 46, har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Kallades för "världens vackraste par"

Paret började träffas 2014 och efter många dejter blev de ett par. Året efter 2015 stundade parets bröllop. Ett bröllop som gick av stapeln i Palm Beach i november 2015. Där över 400 gäster tog del av lyckan och ceremonin.

Då kallades Sofia och Joe för "världens vackraste par". Men nu efter åtta år tillsammans väljer paret at bryta upp. Något de bekräftar i ett uttalande som Page Six har citerat.

”Vi har tagit det svåra beslutet att skiljas. Som två personer som älskar och bryr sig mycket om varandra, ber vi om respekt för vårt privatliv nu när vi navigerar oss genom den här nya fasen av våra liv.”, skriver de.

De båda har två framgångsrika karriärer bakom sig. Joe har under åren setts i tv-serier som True Blood och One tree hill, samt spelat en av dansarna i filmen Magic Mike.

Annons

Även Sofia Vergara har en känd karriär inom yrket bakom sig. Där hon främst är känd för sin roll som Gloria i den hyllade och prisade tv-serien Modern Family. En serie som lades ner 2020.

Hade ryktats om skilsmässa mellan paret tidigare

Enligt Page Six har källor till paret bekräftat att de under en lång tid glidit isär. Redan tidigare under sommaren hade rykten börjat spridas om en separation då bland annat Sofia delade med sig av ett inlägg på sin Instagram där hon reste till italienska Capri utan maken.

I inlägget så syntes bilder på henne utan sin bröllopsring och skrev då kryptiskt under bilden.

”När livet ger dig citroner åker du till Italien för att pressa dem”.

FOTO: MICHAEL TRAN/AFP

Annons