LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Slipknot-stjärnan Shawn Crahans 22-åriga dotter död

24 maj, 2019 
AvOla Brising
Shawn ”Clown” Crahans dotter är död
Slipknot-trummisen Shawn Crahan har förlorat sin dotter. 22-åriga Gabrielle Crahan dog i lördags kväll efter en överdos.
Annons
Dolph Lundgrens dotter Ida gör succé – fansen häpnar efter nya bilderna: “Så vacker”Brand logo
Dolph Lundgrens dotter Ida gör succé – fansen häpnar efter nya bilderna: “Så vacker”

Det amerikanska metal-bandet Slipknots trummis Shawn ”Clown” Crahan, 49, offentliggjorde tragiskt nog sin dotters död på Instagram söndagen den 19 maj:

”Det är med ett krossat hjärta och från en plats av den djupaste smärta som jag måste informera er om att min yngsta dotter Gabrielle gick bort i går, lördagen den 18 maj 2019. Hon var 22 år gammal. Information om begravning kommer. Min familj och jag ber att vårt privatliv respekteras medan vi försöker gå vidare. Tack”

https://www.instagram.com/p/Bxp4IkInjFp/

Vad som orsakade dotterns död var länge okänt, men igår rapporterade sajten TMZ, att 22-åriga Gabrielle Crahan med största sannolikhet dog av en överdos narkotika.

Hon hittades av räddningspersonal i sitt hem lördagen den 18 maj och hjärt- och lungräddning samt flera återupplivningsförsök gjordes på plats innan hon dödförklarades.

Det är källor inom polisen som har berättat för TMZ att man hittat mängder av spår av olika narkotiska preparat i lägenheten. Gabrielle ska även ha haft en historia av drogproblematik och hade flera gånger arresterats efter att hon brukat.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tragiskt nog la Gabrielle ut en bild av ett mynt hon fått från NA efter att ha varit nykter i fem månader – bara några dagar innan hon dog,

Clown tackar fansen för att de visat sin empati

Shawn Crahan har också den äldre dottern Alexandria och sönerna Simon och Gage tillsammans med frun Chantel Crahan som han varit gift med sedan 1992.

Slipknot-sångaren Corey Taylor, 45, var en av de första att uttrycka sin sorg över bandkollegans förlust på Twitter redan i söndags.

”Mitt hjärta är krossat för min brors skull. Snälla ha familjen Crahan i era tankar”, skrev han.

Slipknot har funnits sedan 1995 och Shawn är den enda av medlemmarna som grundade bandet som fortfarande är med i bandet. Då de först blev kända fick han smeknamnet Clown eftersom han alltid brukade bära en clownmask på scenen.  Slipknot släpper sitt sjätte album senare i år och har en världsturné planerad i sommar.

Nyligen tackade Shawn även sina fans och följare för allt stöd han fått efter dotterns död på Instagram då han skrev:

”Ni har alla bevisat för mig att det finns empati, positivitet och styrka i den här communityn som vi kallar för mänskligheten på jorden”

FOTO: Youtube, Instagram

Annons