Artikeln innehåller reklamlänkar

Skandalomsusade tv-mamman döende efter hastiga insjuknandet

Patricia ”Tan Mom” Krentcil har drabbats av en svår lunginflammation och kämpar för sitt liv på sjukhus. Än så länge ligger hon nedsövd och familjen ber för att allt ska gå bra.

Patricia ”Tan Mom” Krentcil, 51, är en före detta porrstjärna som blev känd världen över då hon 2012 arresterades av polisen i New Jersey efter att ha tvingat sin då femåriga dotter Anna Krentcil, 11, att sola solarium.

Enligt polisrapporten hade dottern drabbats av första gradens brännskador, men Patricia nekade till alla anklagelser. Hon hävdade dessutom att Anna inte alls hade bränt sig i solariet, utan efter att ha lekt ute en varm solig dag.

Det hela slutade med att ”Tan Mom” svartlistades av hela 60 olika solarium i New Jersey, men hon slapp fängelse eftersom polisen saknade bevis på att hon hade tvingat in dottern i solariet.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Trots att Patricia fick ta emot en hel del hatmejl så var incidenten också början på en kändiskarriär för henne då hon bland annat blev inbjuden som gäst i The Jay Leno Show. Och åren som följde fortsatte hon att få en hel del uppmärksamhet i amerikansk media.

Det skrevs om att hon hade slutade sola solarium helt och satsade på botox-injektioner istället. Man kunde också läsa om hur hon fick en relativt framgångsrik ny utvikningskarriär. Patricia Krentcil försökte sig på en ny karriär som sångerska. Slutligen skrev hon in sig på rehab för att få bukt med sitt skenande alkoholmissbruk.

Nedsövd i koma och slåss för livet

Nu rapporterar amerikansk press att Patricia har drabbats av en oerhört svår lunginflammation. Enligt uppgift är det så illa att hon ligger dödligt sjuk, medicinskt nedsövd till koma och kopplad till en respirator, i hopp om att kroppen ska återhämta sig och att prognosen ska bli bättre.

Senaste nytt är att Patricia Krentcils artistkollega, realitystjärnan och artisten Adam Barta, 39, har berättat för Us Weekly att Patricias tillstånd håller på att förbättras, men att doktorerna fortfarande kämpar hårt för att rädda hennes liv. Adam säger också att alla Tan Moms nära och kära sitter och vakar över henne på sjukhuset och håller tummarna för att hon snart ska kunna väckas upp igen.

– Hennes hjärta och lungor måste bli starka nog att fungera själva innan hon kan väckas ur den medicinska sömnen. De ger henne väldigt stark antibiotika för att ta död på infektionen så hela hennes kropp har tagit några rätt hårda smällar, säger Adam enligt tidningen In Touch.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!